Älgvägen 28

Älgvägen 28

Slutpris

11 900 000 kr


Saltsjö-Duvnäs— Nacka

Älgvägen 28


Slutpris
11 900 000 kr

Saltsjö-Duvnäs— Nacka

Fantastiskt hus i lugna och populära Saltsjö-Duvnäs!

Charmigt och trevligt hus från 1947 i två plan med en optimal planlösning som passar perfekt för barnfamiljen! Två stora altaner och en härlig trädgård med äppelträd. Välkomnande stor entré med gott om förvaring och lättmöblerade ytor. Tre bra sovrum på entréplan där master bedroom har dörrar ut mot den ena altanen. Ett stort allrum, förråd och ett separat badrum med dusch och tvättstuga från wc. En bred trappa med ett vackert räcke i smide tar dig upp till övervåningen. Här möts du av en härlig rymd och en luftig känsla, med ett stort vardagsrum i öppen social planlösning mot matplats och bibliotek. Fungerande öppen spis, flertalet fönster, ett vackert trägolv och väggarna har genomgående ljus nyans. I biblioteket är det platsbyggda bokhyllor och rummet kan lätt avskiljas från vardagsrummet via skjutdörrarna. Fräscht badrum med golvvärme och Bisazzamosaik. Sovrummet på övervåningen används idag som arbetsrum. Stilrent fullt utrustat kök från Ballingslöv med köksö och Carraramarmor med mycket god förvaring i över- och underskåp. Från köket nås den härliga altanen i sydvästläge. Plats för grill och utemöbler. Härifrån leder en trappa dig ned mot den gräsbeklädda och grönskande trädgården med äppelträd, plommonträd och vinbärsbuskar. På tomten finns även två förvaringsbodar varav en varm och en kall.

Här bor du i lugnt läge i Saltsjö-Duvnäs strövområden med idylliska villakvarter och båtliv. Kort promenad till badplatser vid Långsjön och Duvnäs udde, Saltsjö-Duvnäs skola, Långsjöns förskola och lekplatser. Ett stenkast till Ektorp Centrum samt Nacka Forum med sitt omfattande utbud. Här finns ett stort urval av restauranger, butiker, caféer m.m.
Bra kommunikationer med buss 410 direkt utanför husknuten samt Saltsjöbanan en kort promenad bort. Uppe vid Värmdöleden vid Ektorps centrum går flertalet bussar in till Slussen. I närområdet finns seglingsklubben Måsungen och Saltsjö-Duvnäs tennisklubb.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
173/33 kvm
Driftkostnad
50 595 kr/år
Tomtarea
1 506 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2020-01-27

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.