Ljuskärrsvägen 44

Ljuskärrsvägen 44

Slutpris

1 750 000 kr


Ljuskärrsberget— Saltsjöbaden— Nacka

Ljuskärrsvägen 44


Slutpris
1 750 000 kr

Ljuskärrsberget— Saltsjöbaden— Nacka

Rymlig 2:a med stor potential!

FAST PRIS!*
Ta fram kikaren och räkna antalet segelbåtar på midsommar! Ett utomordentligt bra läge med viss sjöutsikt. Gavellägenhet med fönster i två väderstreck och med balkong på första planet men i soutteräng - här är man högt ovan marken. Lägenheten behöver lite hjälp och kärlek för att åter få tillbaka den trevliga charmen. Badrummet är stort och tillåter såväl badkar som tvättmaskiner. Kök har matplats för 5-6 personer. Mellan kök och vardagsrum är det idag en genomgång och här finns också chansen att flytta/ta bort vägg för att kunna skapa en mindre trea.

Trevliga Ljuskärrsberget består av en förening med 470 lägenheter och byggdes på 70-talet. Här är innergårdarna barnvänliga; bilarna samsas på parkerings- och garageytor utanför gårdarna. Granne med Saltsjöbadens golfklubb och gångavstånd till Lundsjön. Dessutom är Erstaviks naturområde och havsbad inte långt bort. På andra sidan ligger Saltsjöbanan ett par minuter bort, resan till Stockholm tar ca 20 minuter. Saltsjöbadens centrum är också en av de närmaste grannarna och här finns såväl restuaranger, butiker, bibliotek som livsmedelsaffärer, bl a en väldigt välsorterad ICA Supermarket.

*FAST PRIS - Lägenheten annonseras inte med budstart/lockpris utan med ett "Köp-direkt"-pris. Alla bud framförs till säljaren, såväl högre som lägre. Ring för mer information. Den här lägenheten visas på förfrågan - kontakta mäklaren idag för mer information och att boka en privat visning dag- eller kvällstid!


Boarea
63.3 kvm
Avgift
3 360 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-02-11

Mäklarhuset Saltsjö-Boo

Denna lägenhet på Ljuskärrsvägen såldes av oss 2020-02-11. Se alla våra försäljningar i Saltsjöbaden samt även på Ljuskärrsvägen.

Boka värdering

Fredrik Notini

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.