Hasselstigen 70

Hasselstigen 70

Slutpris

5 300 000 kr


Segeltorp— Huddinge

Hasselstigen 70


Slutpris
5 300 000 kr

Segeltorp— Huddinge

Trevligt radhus med fantastisk utsikt!

På den familjevänliga adressen Hasselstigen 70 välkomnas du av detta förtjusande och rymligt radhus, en pärla som kombinerar komfort med funktion på bästa sätt.

Beläget nära kommunikation, grönområden och pittoreska promenadstråk längs Långsjön, är detta en dröm för den som älskar naturen. Trädgården omges av frodig grönska och majestätiska ekar som skapar en privat oas där du kan njuta av solen och samtidigt ha skugga under de varmaste dagarna. Med en fri vy och avskildhet under sommarkvällarna blir detta en perfekt plats för grillkvällar och avslappnade sommarstunder.

Den fantastiska kommunikationen ger dig gångavstånd till tunnelbanans röda linje (Fruängen) samt buss 173 till Älvsjö eller Stuvsta för smidiga pendlingsresor mot city, Odenplan, Arlanda och mer. I närområdet finns flera lekplatser, inklusive samfällighetens egna lekplats som är perfekt inbäddad bland de vackra husen.

När du kliver in i detta hem möts du av en atmosfär av varmt välkomnande och generösa utrymmen. Med fyra sovrum finns det gott om plats för hela familjen att leva och växa. Detta radhus erbjuder en lugn och fridfull tillvaro.

Uteplatsen är en idyllisk plats att koppla av och njuta av den fantastiska utsikten, för att inte tala om nyårsafton och dess raketregn. Med alla dessa fantastiska fördelar är detta verkligen ett hem du inte vill missa!

Välkommen till Hasselstigen 70 och upptäck allt detta fina radhus har att erbjuda!


Boarea/biarea
107/32 kvm
Driftkostnad
23 517 kr/år
Tomtarea
122 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-04-25

Mäklarhuset Huddinge

Denna radhus på Hasselstigen såldes av oss 2024-04-25. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Hasselstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.