Huldrestigen 10 / Segeltorp / Huddinge

Exklusiv villa i barnvänligt område

Slutpris
9 750 000 kr
Boarea/biarea
176/55 kvm
Driftkostnad
51 419 kr/år
Totalareal
1 011 kvm
Rum
6 rum
Såld
2019-04-23
Bostaden är såld!

Denna villa på Huldrestigen såldes av oss 2019-04-23. Se alla våra försäljningar i Segeltorp samt även på Huldrestigen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Huldrestigen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett unikt läge och med bara 10 minuters promenad till Långsjön finner vi detta exklusiva hus från 2013. 231 kvm fördelat på två plan och sex rum. Hela huset har en genomtänkt planlösning och en arkitektur som tilltalar den mest kräsne spekulanten.
Kliv in i hallen och känslan kommer direkt. Huset har genomgående en förhöjd takhöjd om 270 cm vilket bidrar till ljus och rymd. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum, de stora fönsterpartierna, takhöjden upp till nock, braskaminen och den soldränkta altanen är magnifik. Två fina helkaklade badrum varav ett med bastu och ett med dubbeldusch, gästtoalett, fyra ordentliga sovrum varav ett med "walk in closet". Genomgående gott om utrymmen, vattenburen golvvärme i hela huset och låga driftskostnader. Här finns även ett spa på terrassen att njuta av. Garage samt två biluppställningsplatser finns på uppfarten.
Här bor du på en lugn gata utan direkt insyn, nära natur och vatten, erkänt bra grund- och gymnasieskolor, kommunikationer och affärer inom räckhåll. Här kan stora som små familjemedlemmar njuta av fritid och vardag i suverän miljö. Varmt välkomna till Huldrestigen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration