Agneta Ross Gata 5 / Sigtuna - Pilsbo / Sigtuna

Bostadsrättsparhus i mycket bra skick!

Slutpris
3 100 000 kr
Boarea
115 kvm
Avgift
5 331 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-10-02
Bostaden är såld!

Denna parhus på agneta ross gata såldes av oss 2019-10-02. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på agneta ross gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Pilsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Bostadsrättsparhus i mycket bra skick! Genomgående ljusa och fina ytskikt och renoverade badrum. Uteplatser både på fram- och baksidan ger solchans hela dagen.

Entré under skyddande tak och en ljus hall med flera fönster, tåligt klinkergolv och en praktisk klädkammare. På entréplan finns ett kök med vita luckor och fullutdrags-lådor, matplats, utgång till tomten på framsidan och öppen planlösning mot ett rymligt (delbart) vardagsrum med fönster från golv till tak och utgång till träaltan samt ett renoverat dusch- och tvättrum med bekvämt läge direkt vid entrén.

På övre plan finns det ett allrum, tre sovrum samt ett badrum med fönster. Möjlighet finns att bygga om allrummet till ett extra sovrum. Vindslucka med utfällbar stege leder upp till stort förvaringsutrymme på vinden.

Uppvärmningen sker med nyservad frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på övre plan.

På framsidan finns en liten tomt med staket, ett isolerat förråd samt en altan. På baksidan i söder finns ett större trädäck med markis och gräsmatta samt staket.

En parkeringsplats med elstolpe tillhör bostadsrätten, resterande platser är det kö till.

Gångavstånd till förskolor och skolor. Även gångavstånd till Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, butiker, vårdcentral, restauranger mm. Närhet till busshållplats med bussar till Märsta, Arlanda, Uppsala och Bålsta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Pilsbo

Pilsbo - Närhet till stadskärnan och Mälaren.

Området

Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med blandad bebyggelse av villor, kedjehus, radhus och lägenheter.

Fritid och närservice

I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS och Sigtuna Fritidscenter som har en nyrenoverad simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns den 5 km långa strandpromenaden. Cykel- eller gångavstånd finns en idrottsanläggning med sporthall, judolokal, fotbollsplaner, tennishall, tennisbanor, utegym, skatebpark och mindre slalombacke med släplift. Inom bekvämt gångavstånd finns Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern. Pilsbo ligger på kort gångavstånd till Sigtuna stadskärna. Där finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation som åker till Märsta Station, Arlanda och Uppsala, Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

I närområdet finns flera förskolor och skolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten