Agneta Ross gata 7 / Sigtuna - Pilsbo / Sigtuna

Mycket bra och mysigt läge i området!

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
115 kvm
Avgift
5 437 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-12-05
Bostaden är såld!

Denna parhus på agneta ross gata såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på agneta ross gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Pilsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med ett fantastiskt bra läge i området ligger detta mysiga och välplanerade parhus i gott skick! På Agneta Ross gata 7 finns nu ett hemtrevligt och harmoniskt hem till salu. Välkommen!

Huset, som har ett hörnläge i området, har ett stort nyputsat trädäck på entrésidan som vetter mot allmänningen. Här finns det gott om plats för både en matgrupp och en loungegrupp med solstolar då solläget är perfekt mot sydväst! I söderläge finns ytterligare ett stort insynsskyddat trädäck med en vacker blommande häck mot grannen. I svalkande nordvästläge finns en liten köksaltan. På den omgivande tomten finns massor av blommande växter, fruktträd och bärbuskar!

Entréplanet består av kök och vardagsrum med öppen planlösning, en generös klädkammare samt ett badrum med dusch och tvättmaskin.
Under 2019 lades nytt golv av enstavig vitlaserad ekparkett i kök och vardagsrum. Kyl, frys samt spis är utbytta under året.

Det övre planet består av tre sovrum, ett allrum och ett badrum med badkar.

Huset har vattenburen golvvärme på hela entréplan och värms av vattenradiatorer på övre plan.

En p-plats med elstolpe hör till bostaden och möjlighet till en extra parkering finns.

Från huset är det gångavstånd till förskolor och skolor. Det är nära till Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, caféer, restauranger, vårdcentral och träningsmöjligheter. På bara några minuters avstånd finns fina grönområden och badplats. Busshållsplats finns i området och därifrån går bussar mot både Märsta, Arlanda, Uppsala och Bålsta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Pilsbo

Pilsbo - Närhet till stadskärnan och Mälaren.

Området

Pilsbo är ett populärt och barnvänligt område med blandad bebyggelse av villor, kedjehus, radhus och lägenheter.

Fritid och närservice

I Sigtuna Stad ligger träningsanläggningarna WE och SATS och Sigtuna Fritidscenter som har en nyrenoverad simhall och innebandyhall. För den som vill promenera eller motionera utomhus finns den 5 km långa strandpromenaden. Cykel- eller gångavstånd finns en idrottsanläggning med sporthall, judolokal, fotbollsplaner, tennishall, tennisbanor, utegym, skatebpark och mindre slalombacke med släplift. Inom bekvämt gångavstånd finns Mälaren, med fiske och bad på sommaren och plogad skridskobana på vintern. Pilsbo ligger på kort gångavstånd till Sigtuna stadskärna. Där finns Stora Gatan som är en idyll i sig själv, med ett gott utbud av butiker, caféer, restauranger och all annan service.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer från Sigtuna Busstation som åker till Märsta Station, Arlanda och Uppsala, Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Uppsala.

Förskolor och skolor

I närområdet finns flera förskolor och skolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten