Agneta Ross gata 7

Agneta Ross gata 7

Slutpris

3 350 000 kr


Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Agneta Ross gata 7


Slutpris
3 350 000 kr

Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Mycket bra och mysigt läge i området!

Med ett fantastiskt bra läge i området ligger detta mysiga och välplanerade parhus i gott skick! På Agneta Ross gata 7 finns nu ett hemtrevligt och harmoniskt hem till salu. Välkommen!

Huset, som har ett hörnläge i området, har ett stort nyputsat trädäck på entrésidan som vetter mot allmänningen. Här finns det gott om plats för både en matgrupp och en loungegrupp med solstolar då solläget är perfekt mot sydväst! I söderläge finns ytterligare ett stort insynsskyddat trädäck med en vacker blommande häck mot grannen. I svalkande nordvästläge finns en liten köksaltan. På den omgivande tomten finns massor av blommande växter, fruktträd och bärbuskar!

Entréplanet består av kök och vardagsrum med öppen planlösning, en generös klädkammare samt ett badrum med dusch och tvättmaskin.
Under 2019 lades nytt golv av enstavig vitlaserad ekparkett i kök och vardagsrum. Kyl, frys samt spis är utbytta under året.

Det övre planet består av tre sovrum, ett allrum och ett badrum med badkar.

Huset har vattenburen golvvärme på hela entréplan och värms av vattenradiatorer på övre plan.

En p-plats med elstolpe hör till bostaden och möjlighet till en extra parkering finns.

Från huset är det gångavstånd till förskolor och skolor. Det är nära till Sigtunas mysiga stadskärna med affärer, caféer, restauranger, vårdcentral och träningsmöjligheter. På bara några minuters avstånd finns fina grönområden och badplats. Busshållsplats finns i området och därifrån går bussar mot både Märsta, Arlanda, Uppsala och Bålsta.


Boarea
115 kvm
Avgift
5 437 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-12-05

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna parhus på Agneta Ross gata såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Agneta Ross gata.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.