Blåsippsvägen 14

Blåsippsvägen 14

Slutpris

3 195 000 kr


Sigtuna - Holmen— Sigtuna

Blåsippsvägen 14


Slutpris
3 195 000 kr

Sigtuna - Holmen— Sigtuna

Charmig enplansvilla med stor tomt och utsikt mot Mälaren!

Välkommen till denna fina timrade enplansvilla med gästhus, friggebod och stor tomt med vidsträckt vy över ängar och Mälaren. Det är endast ett par hundra meter till Mälaren som erbjuder fiske och bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Fastigheten har fiskerätt med 2 nät och via Holmens samfällighet finns det en badbrygga. Lediga båtplatser finns mot avgift via båtklubb.

Detaljplanen tillåter en byggrätt om 120 kvm vilket ger många möjligheter att bygga till med önskad boyta. I dag består boningshuset av en hall med gott om förvaring, ett duschrum renoverat 2013, ett sovrum och en klädkammare med fönster som kan fungera som ett sovrum. Köket är modernt och utrustat med bra vitvaror och fullutdragslådor. Det finns gott om plats för matgrupp. Vardagsrummet har en härlig rymd med synliga takbjälkar, braskamin och stora fönster mot öppet landskap.

Gästhuset består av en tvättstuga, sovrum, wc och två förråd. Intill gästhuset finns en glasveranda. Vidare finns en friggebod och en vedbod.

Tomten, som gränsar mot allmänning åt två sidor, har gott om blommor och andra växter, fruktträd och bärbuskar. Framsidan bjuder på stora ytor gräsmatta och på baksidan ligger en härlig naturtomt, vilken nås via en trappa. Terrassen, med fantastisk utsikt, inbjuder till grillning och trevlig samvaro med familj och vänner.

Holmen ligger längst ut på en halvö som omges av Mälaren. Ett trevligt och lugnt område nära naturen men ändå med närhet till Sigtuna Stad. Sigtuna som ligger inom 10 km avstånd med livsmedelsaffär, butiker, cafeér, restauranger, grundskola och idrottsanläggning. Skolskjuts går till och från området. I Granby, inom ett par kilometers avstånd, finns en nybyggd kommunal förskola. Bussar går från väg 263 mot Sigtuna/Arlanda/Märsta och till Bålsta/Enköping och Uppsala.

Välkommen med din intresseanmälan!


Boarea
78 kvm
Driftkostnad
41 086 kr/år
Tomtarea
1 806 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-05-12

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Blåsippsvägen såldes av oss 2023-05-12. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Blåsippsvägen.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.