Fiskare Öhrlunds gata 3 / Sigtuna - Björkbacka strand / Sigtuna

Slutpris
7 800 000 kr
Boarea/biarea
176/30 kvm
Driftkostnad
44 360 kr/år
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2018-06-19
Bostaden är såld!

Denna villa på Fiskare Öhrlunds Gata såldes av oss 2018-06-19. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Fiskare Öhrlunds Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Björkbacka strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Toppmodernt 2-planshus med en härlig känsla. Högt och bra läge med sjöutsikt och solchans hela dagen och kvällen. Stort trädäck med uteplats, pool med tak som håller värmen och träaltan under tillbyggt tak runt husets södra sidor. En av de större tomterna i området och häck ger uteplatserna insynsskydd.

Villan har en ljus hall med många fönster, tåligt klinkergolv med golvvärme, gott om klädförvaring och praktisk anslutning till tvättutrymmet med tvättho m.m. direkt till höger. Rakt fram har du ett rymligt vardagsrum med utgång till pooldäck, Contura braskamin, höga fönster i tre väderstreck och öppen planlösning mot matplats och kök. Matplatsen har två utgångar till en stor träaltan med tillbyggt tak som löper runt husets södra sidor, vilket ger möjlighet att gå ut och njuta av solen från morgon till kväll. Toppmodernt Myresjökök med dämpade högblanka vita luckor, gott om arbetsytor, belysning och eluttag, moderna vitvaror och bred induktionshäll. På övre plan finns ett allrum med utgång till balkong med västerläge och härlig sjövy. Helkaklade våtutrymmen med golvvärme och dusch på både entré- och övre plan. På övre plan finns även bastu och badkar. Ett sovrum/kontor på entréplan och tre sovrum på övre plan. Klädkammare på övre plan och denna villa har en anslutning till förrådet och garaget vilket ger bra förvaringsmöjligheter både på övre- och entréplan.

Exklusiv stilren design, ekparkett eller klinker på golv, braskamin som ger härlig värme och många höga fönster släpper in ljus. Frånluftsvärmepump med golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan samt centraldammsugare ger låga driftskostnader och en bra boendemiljö.

Isolerat enbilsgarage med förråd/rum som i denna villa ansluter både till vardagsrummet och pooldäcket. Framför garaget finns en bred asfalterad parkering med eluttag och möjlighet att parkera två bilar i bredd.

Populärt område byggt 2008 av NCC. Promenadavstånd till Sankta Gertruds skola (år F - 6, se www.sigtuna.se/stagertrudsskola) och ännu närmare till Garnsviken med områdets badbrygga, en del av Mälaren, som erbjuder bra fiske. På vintern plogas isen och Garnsviken är ett omtyckt utflyktsmål för alla skridskoåkare eftersom den ofta fryser innan Sigtunafjärden. Se även samfällighetsföreningens hemsida bjorkbackastrand.se med kartor, information om bredband m.m.

Välkommen till ett underbart boende!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration