Gnejsvägen 18

Gnejsvägen 18

Slutpris

4 400 000 kr


Sigtuna - Til— Sigtuna

Gnejsvägen 18


Slutpris
4 400 000 kr

Sigtuna - Til— Sigtuna

Trivsamt och lättskött boende i barnvänligt område!

Välkommen till Gnejsvägen 18, ett mycket trevligt och lättskött parhus som är smakfullt renoverat och har ett fint läge mot skogsdunge!
På baksidan som är planerad av en trädgårdsarkitekt år 2020 finns ett rymligt trädäck med bra solläge, fina planteringar samt en mysig badtunna.

Entréplanet består av en rymlig hall, ett stilrent kök med matplats (renoverat år 2016), badrum (renoverat år 2006), ett sovrum och ett vardagsrum med utgång till den mysiga baksidan.
På det övre plan finns tre sovrum varav ett har en egen klädkammare. På övre plan finns också ett duschrum i toppskick som renoverades år 2019.

På framsidan finns en uteplats samt parkering för tre bilar. Två förråd finns! Tomten har sol i alla lägen. På baksidan finns rosor, lavendel, rhododendron, hallon-, svart och rödvinsbuskar samt syrénhäck och clematis. På framsidan finns vindruvor som ger bär varje år, rosor, lavendel och en trollhasselbuske. Lättskött och vackert!

Bussar går mot Märsta, Arlanda och Sigtuna stadskärna. Från Märsta Station tar man enkelt tåget till Uppsala eller Stockholm som endast tar 20 minuter!

Området är lugnt och trivsamt och här har man grannar i alla åldrar! I området finns det flera lekplatser och det är gångavstånd till både förskola och skola. Det finns även en restaurang. Naturen ligger runt hörnet och erbjuder allt man kan tänka sig. Vid det mysiga naturreservatet i Rävsta kan man njuta av härliga svampskogar, skogspromenader, bärplockning mm. Flera badplatser med sandstrand och brygga finns i närheten. Lägg handduken över axeln och ta en promenad till bryggan vid Björbacka Strand för ett kvällsdopp i solen. Vintertid kan du istället ta med skridskorna dit då isen på Garnsviken lägger sig tidigt.

Att bo i Sigtuna är fantastiskt då du bor tryggt och enkelt i en småstad men har ändå nära till storstadens puls.
Här kan du strosa längs vattnet på den mysiga strandpromenaden, ta en glass vid hamnen eller varför inte en AW på någon av de fina restaurangerna eller hotellen i stan. I den tusenåriga stadskärnan finns all möjlig tänkbar service som matbutik, restauranger, caféer, apotek, klädbutiker, sportaffär mm. Sigtuna har ett rikt föreningsliv där sport och kultur står i centrum. Den nya MTB banan vid Stadsängarna är i världsklass och vid Sigtunas Idrottsområde vid Prästängshallen finns många sporter att utöva som innebandy, judo, karate, fotboll, bordtennis, tennis mm. Där finns också en slalombacke!


Boarea/biarea
113/8 kvm
Driftkostnad
59 380 kr/år
Tomtarea
436 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2022-06-20

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna parhus på Gnejsvägen såldes av oss 2022-06-20. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Gnejsvägen.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.