Kärrvägen 7 / Hällsbo / Sigtuna

Enplansvilla med bra läge och i mycket fint skick!

Slutpris
3 870 000 kr
Boarea
117 kvm
Driftkostnad
30 327 kr/år
Tomtarea
619 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-11-22
Bostaden är såld!

Denna villa på kärrvägen såldes av oss 2019-11-22. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på kärrvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hällsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mycket fin enplansvilla med bra läge i populärt område. Stor träaltan i vinkel runt huset med perfekt söderläge, tak och två breda markiser. Insynsskyddad tomt med högt läge invid en liten gångstig som leder ner till Hällsbovägen/Rotgatan, lekplats och busshållplats. Tomten har staket och är en av tomterna i området med möjlighet att leka och gå runt huset.

Villan är i genomgående fint skick med nyrenoverade våtutrymmen, utrustad med luft-/luftvärmepump och mysig braskamin som ger lägre uppvärmningskostnad, 3-glasfönster med ventiler för bra inre miljö och renoverat yttertak.

Entré med praktiskt yttertak, dörr med fönster och tåligt klinkergolv samt hall med klädförvaringsutrymme bakom skjutdörrar. Ett rymligt kök med vita luckor och matplats med söderläge. Öppen planlösning mot stort vardagsrum med braskamin och utgång till uteplats under tak. Två nyrenoverade och helkaklade våtutrymmen med fönster och vit inredning. Tre sovrum, som kan bli fyra, med heltäckningsmattor och garderober. En praktisk groventré med arbetsbänk, tvättho och tvättmaskin, perfekt för de mindre familjemedlemmarna och när man vill hänga ut tvätten på tork.

Hällsbo är ett barnvänligt område med elljusspår, fina strövområden, förskola i området och bra bussförbindelser. Gångavstånd till Sigtuna stadskärna med all tänkbar service. I närområdet finns även motionsspår och en av Upplands finaste idrottsanläggningar med flera fotbollsplaner, tennisbanor, tennishall, innebandyhall, multihall, skidbacke med snökanoner och skateramper.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.