Katarina Jagellonikas väg 37

Katarina Jagellonikas väg 37

Slutpris

5 020 000 kr


Sigtuna - Sjudargården— Sigtuna

Katarina Jagellonikas väg 37


Slutpris
5 020 000 kr

Sigtuna - Sjudargården— Sigtuna

Modern villa med fräscha ytskikt, byggd 2005, i populärt och barnvänligt villaområde. Gångavstånd till Sjudargårdsbadet och Mälaren. Nära även till natur med fina svampskogar, motionsspår, pulkabacke och idrottsplats.

Trevlig entré med liten träaltan under tak i söderläge. Hallen har praktiskt och stryktåligt klinkergolv och fönster från golv till tak som släpper in ljus från söder. Till vänster om hallen finns ett fint ekkök med rostfri maskinell utrustning och matplats med vy över altan vid entrén. I anslutning till entrén finns även ett helkaklat WC-/duschrum, helrenoverat 2014, och en praktisk groventré med tvättutrymme. Hallen och köket ansluter till ett ljust och härligt vardagsrum med utgång till träaltan samt tak och fönster upp till nock som ger en härlig känsla och underbart ljusinsläpp. Träaltan sträcker sig utanför huset och ger solchans från middag till kväll. På övre plan finns en möblerbar hall (kontor eller läshörna), tre sovrum varav två med klädkammare och ett helkaklat badrum med extra stort badkar.

Låga driftkostnader och god boendekomfort i och med ett modernt och välisolerat hus i kombination med vattenburen uppvärmning med frånluftsvärmepump.

Isolerat enbilsgarage med förrådsdel och parkeringsutrymme för två bilar med praktiskt läge direkt invid entrén och groventrén.

Välkommen till en villa med härlig "nykänsla"!

Endast personliga visningar.


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
28 163 kr/år
Tomtarea
514 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-12-04

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Katarina Jagellonikas väg såldes av oss 2017-12-04. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Katarina Jagellonikas väg.

Boka värdering

Patrik Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.