Katarina Jagellonikas väg 37 / Sigtuna - Sjudargården / Sigtuna

Slutpris
5 020 000 kr
Boarea
138 kvm
Driftkostnad
28 163 kr/år
Tomtarea
514 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-12-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Katarina Jagellonikas Väg såldes av oss 2017-12-04. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Katarina Jagellonikas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Sjudargården är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern villa med fräscha ytskikt, byggd 2005, i populärt och barnvänligt villaområde. Gångavstånd till Sjudargårdsbadet och Mälaren. Nära även till natur med fina svampskogar, motionsspår, pulkabacke och idrottsplats.

Trevlig entré med liten träaltan under tak i söderläge. Hallen har praktiskt och stryktåligt klinkergolv och fönster från golv till tak som släpper in ljus från söder. Till vänster om hallen finns ett fint ekkök med rostfri maskinell utrustning och matplats med vy över altan vid entrén. I anslutning till entrén finns även ett helkaklat WC-/duschrum, helrenoverat 2014, och en praktisk groventré med tvättutrymme. Hallen och köket ansluter till ett ljust och härligt vardagsrum med utgång till träaltan samt tak och fönster upp till nock som ger en härlig känsla och underbart ljusinsläpp. Träaltan sträcker sig utanför huset och ger solchans från middag till kväll. På övre plan finns en möblerbar hall (kontor eller läshörna), tre sovrum varav två med klädkammare och ett helkaklat badrum med extra stort badkar.

Låga driftkostnader och god boendekomfort i och med ett modernt och välisolerat hus i kombination med vattenburen uppvärmning med frånluftsvärmepump.

Isolerat enbilsgarage med förrådsdel och parkeringsutrymme för två bilar med praktiskt läge direkt invid entrén och groventrén.

Välkommen till en villa med härlig "nykänsla"!

Endast personliga visningar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration