Katarina Jagellonikas väg 48

Katarina Jagellonikas väg 48

Slutpris

6 650 000 kr


Sigtuna - Sjudargården— Sigtuna

Katarina Jagellonikas väg 48


Slutpris
6 650 000 kr

Sigtuna - Sjudargården— Sigtuna

Mycket trevligt hus med ett mycket bra läge i området!

Välkommen till Katarina Jagellonikas väg 48, ett mycket trevligt hus med ett mycket bra läge i området!
Tomten är helt insynsskyddad och inramas av en stor häck. Baksidan som gränsar till den stora allmänningen har ett mycket bra solläge med sol hela dagen till sen kväll.

Nyligen målades alla rum om, golvet på övre plan vitlaserades, alla eluttag och strömbrytare är nya, nya spotlights i vardagsrum och duschrummet på övre plan är helrenoverat. Vidare har planlösningen delvis gjorts om med en klädkammare på övre plan och en vägg är borttagen i allrummet på nedre plan.

Alla fönster är ommålade och huset har fått ny utebelysning.

Entréplanet har en härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som avgränsas med en praktisk köksö. Köket är vitt och fräscht och har rostfria vitvaror. Vardagsrummet, med braskamin, präglas av mycket ljus som kommer in genom de stora fönstren mot trädgården. Det är gott om plats för att vara social, både soffgrupp och matsalsgrupp finns det plats för.
Golven i kök och vardagsrum är slipade och vitlackade.

Det tidigare garaget och förrådet är ombyggt till ett rum vilket gör att det finns möjlighet till fem sovrum i huset. Allrummet och sovrummen har en härlig rymd på grund av den höga takhöjden.
Två badrum finns, ett helt nyrenoverat, och de är båda helkaklade och har klinkergolv.

På baksidan har man ett stort trädäck delvis under tak och tomten är helt insynsskyddad med häck.

I det populära området finns många barnfamiljer och det är gångavstånd till både skola och förskola. I närområdet finns elljusspår, badplats, idrottsanläggning med tennisbanor, fotbollsplaner, innebandyplan, dojo och bordtennis.
Till den mysiga stadskärnan är det ca 20 minuters promenad och där finns all möjlig service som apotek, läkarmottagning, matbutik, caféer, restauranger och trevliga butiker.


Boarea/biarea
172/25 kvm
Driftkostnad
50 703 kr/år
Tomtarea
636 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-02-02

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Katarina Jagellonikas väg såldes av oss 2024-02-02. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Katarina Jagellonikas väg.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.