Katarina Jagellonikas väg 17

Katarina Jagellonikas väg 17

Slutpris

5 800 000 kr


Sigtuna-Sjudargården— Sigtuna

Katarina Jagellonikas väg 17


Slutpris
5 800 000 kr

Sigtuna-Sjudargården— Sigtuna

Modern villa i fint skick med spännande planlösning!

Modern tvåplansvilla i funkisstil, uppförd 2004 av JM, med spännande planlösning och gott om plats för familj och vänner. Huset har en härlig rymd genom det stora vardagsrummet som sträcker sig ända upp till övervåningens tak. De generösa fönsterpartierna ger ett fint ljusinsläpp och en härlig kontakt med tomt och natur.

Interiört är inredningen smakfullt inredd med varma och genomtänkta färgval. Planlösningen på entréplanet bjuder in till umgänge både till vardag och fest genom det stora sällskapsrummet som är delvis öppet till nock. Köket från Myresjö är renoverat 2019 och påkostat med exklusiva vitvaror från Neff. Vidare finns ett helkaklat duschrum, tvättstuga med grovingång och ett förråd under den nymålade trappen. På det övre planet finns ett allrum med glasräcke mot öppningen ner mot vardagsrummet samt tre sovrum, varav två har separata klädkammare . Här finns även ett helkaklat badrum med badkar.

Villan har ett vidbyggt garage och förråd som många i området byggt om till boyta. Framför garaget finns plats för ytterligare två bilar.

Nuvarande ägare har målat om huset både ut- och invändigt, renoverat köket, bytt ut frånluftsvärmepumpen, installerat luftvärmepump, satt in nya möbler i badrummet och och gjort en rengöring/behandling av taket nyligen.

Den insynsskyddade tomten är större än många andra i området och gränsar mot allmänning. Trädgårdssidan har en träaltan med markis och en stor terrasserad gräsmatteyta med fin stenmur och trapp. Här skiner solen hela dagen!

Katarina Jagellonikas väg har ett mycket bra läge i ett lugnt och barnvänligt område nära till natur med motionsspår, sportcenter, skidbacke och Mälaren med Sjudargårdsbadet. På gångavstånd finns flera förskolor och skolor. Till Sigtunas mysiga stadskärna är det ca 20 minuters promenad och där finns all möjlig service som apotek, vårdcentral, matbutik, caféer, restauranger och trevliga butiker.

Välkommen att anmäla dig på visning!


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
57 540 kr/år
Tomtarea
704 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2023-03-18

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Katarina Jagellonikas väg såldes av oss 2023-03-18. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Katarina Jagellonikas väg.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.