Långgatan 7D

Långgatan 7D

Slutpris

7 075 000 kr


Sigtuna - Staden— Sigtuna

Långgatan 7D


Slutpris
7 075 000 kr

Sigtuna - Staden— Sigtuna

Bo mitt i Sigtuna med närhet till Mälarens vatten och stadens mysiga stadskärna!

Välkommen till ett fantastiskt boende mitt i centrala Sigtuna med den fina stadskärnan och hamnen runt hörnet!

Nu har du en unik möjlighet att bo granne med Mälaren, den mysiga strandpromenaden, hamnen, staden - samtidigt som du bor lugnt och insynsskyddat! Det är livskvalité!
Villan från 2005 är byggd i en stil som smälter in i övrig äldre bebyggelse och ingår i bostadsrättsföreningen Ödåker 4 där det gamla Systembolaget ligger. Föreningen är skuldfri och månadsavgiften är endast 5.876kr och både värme och vatten ingår! Källarplan och entréplan har till stor del nya ytskikt inklusive parketter! Även det övre planet har nymålade väggar!

Villan är i tre plan med en totalyta på 171 kvm. Entréplan och källaren har vattenburen golvvärme och det övre planet har vattenburna radiatorer. På entréplanet finns de sociala ytorna i form av vardagsrum och kök med en stor matplats. Vid matplatsen finns en vacker kakelugn som värmer fint! På entréplanet finns även ett duschrum, tvättstuga samt en klädkammare.
På det övre planet finns ett allrum, två sovrum samt ett badrum. Från flera fönster i takkupor har man en härlig utsikt mot den gemensamma trädgården och mot vattnet! Ett av sovrummen kan delas av om fler rum behövs.
I källarplanet finns ett stort allrum som även det kan delas av, ett förråd, ett pannrum med en helt ny värmepanna samt en bastu med duschutrymme.

Vid ingången till huset finns en stor trädäckad uteplats. Den mysiga och välskötta trädgården delas med de andra tre bostadsrättsinnehavarna.

Föreningen är mycket välskött och är obelånad och helt utan räntekostnader! Genom att ha bergvärme samt frånluftsvärmepump kan driftskostnaderna hållas låga!

Vid hamnen finns det två restauranger och fina omgivningar. Längs strandpromenaden byggs en ny lekplats och en ny äventyrsgolfbana invigdes för snart två år sedan.
I den medeltida stadskärnan finns all möjlig service finns såsom vårdcentral, apotek, mysiga restauranger, butiker, caféer mm. Sigtuna har ett brett utbud av fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. Det finns tex slalombacke, MTB banor, tennishall, fotbollsplaner, innebandyhall, simhall, vattenskidklubb mm. I staden finns ett bra utbud av skolor och förskolor.

Det är gångavstånd till busshållsplats där buss går mot övriga delar av Sigtuna, Bålsta samt Märsta. Från Märsta Station går tåg mot Uppsala och Stockholm.

Läget är oslagbart, lugnet påtagligt och miljön drömlikt vacker! Välkommen att anmäla dig till visningen!


Boarea
171 kvm
Avgift
5 876 kr/mån
Rum
5 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-12-04

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Långgatan såldes av oss 2023-12-04. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Långgatan.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.