Liegatan 10

Liegatan 10

Slutpris

6 500 000 kr


Sigtuna - Prästängarna— Sigtuna

Liegatan 10


Slutpris
6 500 000 kr

Sigtuna - Prästängarna— Sigtuna

Mycket fint enplanshus med gästhus, garage och förråd!

Välkommen till Liegatan 10 - ett av Prästängarnas finaste enplanshus!

Huset har en tilltalande planlösning med en social del som rymmer kök, matplats och vardagsrum med braskamin i öppen planlösning. Här finns gott om plats för samvaro! Stora fönster samt flera altandörrar ger ett härligt ljusinsläpp. I den andra delen av huset finns de tre sovrummen samt ett extra allrum och en separat klädkammare! Om fler sovrum behövs går det enkelt att dela av ett av de stora sovrummen till två rum.

De två fina badrummen totalrenoverades år 2013 och har klinkergolv och helkaklade väggar. Samtliga ytskikt är genomgångna med harmoniska och smakfulla färgsättningar.

Huset har ett ett nytt uppvärmningssystem (2013) med ett energieffektivt vattenburet system genom frånluftsvärmepump (utbytt 2021) och mekanisk ventilation.

Från köket nås ett stort insynsskyddat trädäck i bästa solläge i sydväst! Vacker anlagd trädgård med stenlagda gångar, kullerstenar eller grus, välskötta rabatter, liten gräsmatta och flera pallkragar.

På tomten finns ett vinterbonat gästhus som också kan användas som kontor på 15 kvm med höga fönster mot trädgården och ett trädäck med utomhusbelysning.
Parkeringsmöjligheter i både garage samt carport. Det finns även ett förråd i anslutning till garagebyggnaden.

I närområdet finns motionsspår och en av Upplands finaste idrottsanläggningar med flera fotbollsplaner, tennisbanor, tennishall, innebandyhall, multihall, skidbacke med snökanoner och skateramp.

Det är gångavstånd till skolor från förskoleklass till gymnasium. Flera förskolor finns också i närområdet. Till Sigtunas mysiga stadskärna är det 15 minuters promenad och där finns all tänkbar service med caféer, restauranger, butiker, vårdcentral mm. Till den nya stadsdelen Stadsängarna är det 10 minuters gångavstånd och där finns Engelska skolan, matvarubutik, apotek, gym, padelhall och restauranger.

Välkommen med din intresseanmälan! Förhandsvisning planeras till 4 maj.


Boarea
134 kvm
Driftkostnad
46 741 kr/år
Tomtarea
486 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2022-05-10

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Liegatan såldes av oss 2022-05-10. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Liegatan.

Boka värdering

Lina Gustavsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.