Ljustret 28 / Sigtuna - Björkbacka Strand / Sigtuna

Modern villa med sjöutsikt

Slutpris
5 250 000 kr
Boarea
144 kvm
Driftkostnad
43 358 kr/år
Totalareal
492 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-01
Bostaden är såld!

Denna villa på Ljustret såldes av oss 2019-02-01. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Ljustret

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Björkbacka Strand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Modern villa med sjöutsikt och bra läge utan genomfartstrafik i populära Björkbacka Strand med promenadavstånd till Garnsviken, buss och skolor. Villan byggdes 2008 och är i gott skick, lättskött trädgårdstomt med gräsmatta, häck med gärdesgård samt stenlagda uteplatser runt husets södra, västra och norra sida som ger solchans hela dagen.
Villan har en ljus entré med höga fönster mot söder, tåligt klinkergolv med golvvärme och klädförvaring bakom spegelskjutdörrar. Kök med vit inredning och öppen planlösning mot vardagsrum samt matplats med utgång till stenlagd uteplats med sjövy, eftermiddags-/kvällssol och tomt med gräsmatta. På entréplan finns även ett helkaklat duschrum och ett tvättutrymme med bra läge invid entrén. På övre plan finns ett TV-/allrum med utgång till balkong under tak och härlig sjövy, tre sovrum, ett helkaklat bad-/duschrum samt en klädkammare. Rymligt förråd invid carporten och parkeringsutrymme för två bilar. Vissa fastigheter i området har byggt in bl a balkongen för att erhålla ytterligare ett sovrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration