Målargränd 2

Målargränd 2


Sigtuna - Sigtuna Stadsängar— Sigtuna— Nyproduktion

Målargränd 2Sigtuna - Sigtuna Stadsängar— Sigtuna— Nyproduktion

Nyproducerad vindslägenhet med hög takhöjd och balkong i söder!

Välkommen till denna fantastiska vindslägenhet helt i nyskick! Här möts du av upp till 5 meters takhöjd. Mycket hög standard med många tillval och stor balkong i söder! Passa på att hitta din drömlägenhet till ett mycket bra pris! Priset är reducerat med hela 430 000 kr!

Mycket hög grundstandard samt fina tillval såsom enstavig parkett i samtliga boenderum, uppgraderat Marbodalkök med bänkskiva och stänkskydd i kvartskomposit, rostfria vitvaror och sandfärgade luckor. Badrummet har stora kakelplattor i gråa toner. Här finns takdusch bakom glasväggar, infälld spegel, kommod, toalett och tvättmaskin och torktumlare under bänk med överskåp. Enligt ritning finns det två sovrum men förrådet som har takfönster kan med fördel användas som ett tredje sovrum. Ett av sovrummen har en separat walk-in-closet.

Bostadsrättsföreningen Honungskupan är byggd i trä och miljön står i fokus - Svanenmärkningen av byggnaden står för hållbarhet, bra boendemiljö och låg energiförbrukning.

Honungskupan ligger i Sigtuna Stadsängar - ett nyare område endast 1.5 km från Sigtunas gamla stadskärna och Mälaren. Här finns all service man behöver - mataffär, restauranger, delikatessbutik, gym, vårdcentral, frisör och tandläkare. I området finns både förskola och Engelska skolan.

Kontakta Helena eller Lina för att boka en visning!


Boarea
95 kvm
Avgift
5 732 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns)
Såld
2023-11-07

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Målargränd såldes av oss 2023-11-07. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Målargränd.

Boka värdering
Helena Bohman
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.
Lina Gustavsson
Mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad