Myntvägen 9A

Myntvägen 9A

Slutpris

5 200 000 kr


Sigtuna - Munkholmen— Sigtuna

Myntvägen 9A


Slutpris
5 200 000 kr

Sigtuna - Munkholmen— Sigtuna

Mycket fint parhus i bostadsrättsform!

Välkommen till Myntvägen 9A, ett mycket stilrent parhus med byggår 2017. Bra läge i området som sista huset på gata utan genomfartstrafik och tomt med uteplats i söderläge.

Husen i föreningen är byggda av Hantverksdesign och har en mycket genomtänkt planlösning, fina materialval och genomgående en mycket hög standard. Vattenburen golvvärme på båda våningarna, Miele vitvaror samt platsbyggt kök för att nämna några samt stora fönster och högt i tak på den övre våningen. Det finns fem olika hustyper på Myntvägen och detta hus är den näst största varianten.

Här välkomnas man av en rymlig hall med klinkers, bra med ljusinsläpp från ytterdörr med glasparti samt avlångt fönster.

Till vänster har man ett rymligt sovrum/kontor med flera garderober och till höger finns ett duschrum med hög standard, vattenfallsdusch med vikbara glasväggar, handfat med kommod, väggskåp med spegel och vägghängd toalett. Här finns även handdukstork och städskåp samt frånluftsvärmepump från Nibe, som har förlängd garanti.

Rakt fram i huset mot söder finns det fina platsbyggda köket med köksö samt vardagsrum med matplats i öppen planlösning. Stora fönsterpartier mot trädgården och dubbla altandörrar med anslutning till en stor altan i söderläge. Här finns gott om plats för julgran eller yogamattan.

Övervåningen når man via en bred trappa med fin belysning som piggar upp under årets mörkare perioder. Här finns även ett stort fönster.

På den övre våningen är det högt i tak och i allrummet finns en fransk balkong mot Ingemunds väg.
De tre sovrummen på detta plan har bra med förvaringsutrymmen i garderober samt 3,5-4,5 meter i takhöjd.

På denna våning finns också tvättutrymmet bekvämt placerat och innanför det ett badrum med badkar, tvättställ med kommod, vägghängd toalett och fönster mot Myntvägen.

Mycket modernt boende med internetuttag och kabel-TV uttag i alla rum. Gott om eluttag samt generösa fönsterbrädor i marmor i varje fönster.

Tomten på cirka 550 kvm har givits mycket omsorg och är full av grönska med äppelträd, planteringar och bärbuskar. Se gärna förteckning över planteringarna under dokument/filer.
Det är förberett för robotgräsklippare med en nergrävd, tjockare vald, kabel. Säljarna har haft en Husqvarna.

Gott om parkeringsplatser i garaget med plats för 1 bil och på uppfart med plats för två bilar. I området finns det gott om besöksparkeringar för gäster.

Nära till Munkholmsbadet och Munkholmens naturreservat samt gångavstånd till Sigtuna stad via strandpromenaden.

I närheten finns Tils förskola och Sankta Gertruds skola för F-6 och lekpark.

Kontakta mäklaren för ytterligare information och visning.


Boarea
157 kvm
Avgift
5 498 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-02-28

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna parhus på Myntvägen såldes av oss 2023-02-28. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Myntvägen.

Boka värdering

Matilda Gotthold

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.