Olov Hartmans väg 19

Olov Hartmans väg 19

Slutpris

3 460 000 kr


Sigtuna - Aludden— Sigtuna

Olov Hartmans väg 19


Slutpris
3 460 000 kr

Sigtuna - Aludden— Sigtuna

Välplanerad gavellägenhet med dubbla uteplatser och villakänsla!

Välkommen till en mycket trevlig gavellägenhet med ett fantastiskt insynsskyddat läge!
Här finns två stora uteplatser åt två olika väderstreck, öster och väster för sol hela dagen! Det finns även en yta under tak vid entrén att sitta vid under regniga dagar. Ovanför båda uteplatserna sitter vind och väderstyrda terrassmarkiser som går att köra ut så att hela uteplatsen täcks. Vid framsidan finns odlingslådor för tex kryddor!

Lägenheten som är i mycket bra skick är välplanerad med två sovrum med garderober, kök med utgång till uteplats, vardagsrum, hall samt duschrum med egen tvättmaskin/torktumlare. Genomgående är lägenheten ljus och fräsch och rummen är insynsskyddade mot grannar.

Vid entrén till lägenheten finns ett rymligt förråd.

Bostadsrättsföreningen har festlokal, gästlägenhet, tvättstuga, bastu och brygga där medlemmarna har möjlighet att hyra sin egen båtplats i mån av plats. I föreningen finns ett stort antal garage och parkeringsplatser.

Bostadsrättsföreningen Aludden Strand är mycket välskött och stora åtgärder gjorts som ommålning av alla byggnader, översyn av tak, installation av kostnadsbesparande bergvärmeanläggning, renovering av samlingslokal och tvättstuga med mera.

Bekvämt promenadavstånd till Sigtunas mysiga stadskärna via den trevliga strandpromenaden efter Mälarens strand. Vackra omgivningar med SSHL:s och Sigtunastiftelsens ståtliga byggnader i norr och Mälarens vatten i söder.


Boarea
71.5 kvm
Avgift
4 369 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-06-15

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna lägenhet på Olov Hartmans väg såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Olov Hartmans väg.

Boka värdering

Helena Bohman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.