Olov Hartmans väg 19 / Sigtuna - Aludden / Sigtuna

Välplanerad gavellägenhet med dubbla uteplatser och villakänsla!

Slutpris
3 460 000 kr
Boarea
71.5 kvm
Avgift
4 369 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2
Såld
2020-06-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på olov hartmans väg såldes av oss 2020-06-15. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på olov hartmans väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Aludden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en mycket trevlig gavellägenhet med ett fantastiskt insynsskyddat läge!
Här finns två stora uteplatser åt två olika väderstreck, öster och väster för sol hela dagen! Det finns även en yta under tak vid entrén att sitta vid under regniga dagar. Ovanför båda uteplatserna sitter vind och väderstyrda terrassmarkiser som går att köra ut så att hela uteplatsen täcks. Vid framsidan finns odlingslådor för tex kryddor!

Lägenheten som är i mycket bra skick är välplanerad med två sovrum med garderober, kök med utgång till uteplats, vardagsrum, hall samt duschrum med egen tvättmaskin/torktumlare. Genomgående är lägenheten ljus och fräsch och rummen är insynsskyddade mot grannar.

Vid entrén till lägenheten finns ett rymligt förråd.

Bostadsrättsföreningen har festlokal, gästlägenhet, tvättstuga, bastu och brygga där medlemmarna har möjlighet att hyra sin egen båtplats i mån av plats. I föreningen finns ett stort antal garage och parkeringsplatser.

Bostadsrättsföreningen Aludden Strand är mycket välskött och stora åtgärder gjorts som ommålning av alla byggnader, översyn av tak, installation av kostnadsbesparande bergvärmeanläggning, renovering av samlingslokal och tvättstuga med mera.

Bekvämt promenadavstånd till Sigtunas mysiga stadskärna via den trevliga strandpromenaden efter Mälarens strand. Vackra omgivningar med SSHL:s och Sigtunastiftelsens ståtliga byggnader i norr och Mälarens vatten i söder.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Aludden Strand

Aludden Strand med Mälaren i blickfånget.

Området

Aludden ligger lugnt och naturskönt vid Mälarens strand. I området finns bostadsrätter och +55 bostadsrätter samt Aluddens Gård.

Fritid och närservice

På cykel- och gångavstånd finns en idrottsanläggning med sporthall, tennisplaner, judolokal, fotbollsplaner, tennishall, utegym, skatepark och mindre slalombacke med släplift samt närhet till elljusspår för motion. Gångavstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service via den fina och utökade Strandpromenaden alldeles nedanför husen. Endast ett stenkast bort finns restaurang och kursgård 32 rum och kök samt Sigtuna småbåtshamn med både café och restaurang.

Kommunikationer

Från Aludden går det bussar mot stadskärnan i Sigtuna och till Märsta. Vid Märsta Station kan man åka vidare med pendeltåg till Stockholm eller SJ:s tåg till Stockholm och Arlanda. Upplands Lokaltrafiks linjebuss mellan Enköping och Arlanda stannar nära området, med den kan man åka direkt till Arlanda, Enköping och Bålsta.

Förskola och skolor

Närhet till förskolor och skolor. Besök kommunens hemsida för mer information www.sigtuna.se

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.