Pål Pålssons gata 4

Pål Pålssons gata 4

Slutpris

4 375 000 kr


Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Pål Pålssons gata 4


Slutpris
4 375 000 kr

Sigtuna - Pilsbo— Sigtuna

Helfräsch enplansvilla som genomgått smakfull renovering 2016!

Välkommen till Pål Pålssons gata 4 i Sigtuna!

Välplanerat och smakfullt enplanshus byggt 2005 i det omtyckta området Pilsbo i Sigtuna med trevlig trädgård.

Hela interiören har renoverats 2016 och är mycket tilltalande. Bland annat nytt vackert kök med bänkskiva i marmorkomposit, väggkakel i marmor, induktionshäll, vinkyl mm. Öppnad ljus planlösning, nya eller omslipade golv, slätspacklade och ommålade väggar och tak, spotlights och dimmers i alla rum, nya innerdörrar, bra förvaring med nya skjutgarderober, renoverad tvättstuga och gästtoalett med mera, med mera!

Genomtänkt planlösning med stort vardagsrum och plats för matgrupp öppet mot det trevliga köket, tre sovrum, kombinerat bad- och duschrum, gästtoalett och tvättstuga. Altanen nås via vardagsrummet och uteplatsen via sovrum. De stora fönsterpartierna ger ett mycket ljust intryck. Bra högt solläge med sol större delen av dagen.

Ny rymlig altan med trätrall, räcke och tak i sydost, stensatt uteplats, välplanerad och fin tomt med nyplanterad Avenbokhäck på framsidan, förråd, trädgårdsförråd och carport ger ett mycket tilltalande helhetsintryck.

Området Pilsbo ligger inom bekvämt gångavstånd till Sigtunas stadskärna med all tänkbar service. Närhet till förskola, skolor och hållplats för SL-buss.

Ett mycket trivsamt boende som det bara är att flytta in i!


Boarea
103 kvm
Driftkostnad
35 250 kr/år
Tomtarea
477 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-03-09

Mäklarhuset Sigtuna Märsta Rosersberg

Denna villa på Pål Pålssons Gata såldes av oss 2018-03-09. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Pål Pålssons Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.