Tömvägen 22 / Granbystrand / Sigtuna

Mycket unikt och vackert boende i Stockholms län!

Slutpris
5 200 000 kr
Boarea
167 kvm
Driftkostnad
33 835 kr/år
Tomtarea
1 116 kvm
Rum
7 rum (5 sovrum)
Såld
2019-09-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Tömvägen såldes av oss 2019-09-20. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på Tömvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Granbystrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lämna stressen bakom dig ute på stora vägen, glid in genom en allé till en idyll i ny tappning med vackra hus på led där omgivningen ger en härlig landetkänsla i perfekt kontrast till de moderna och väl tilltagna husen som bildar området Granbystrand. Tömvägen 22 är inget undantag med sin vita fasad, ljusgråa husknutar, välvårdade trädgård, gigantiska terrass och stora inbjudande pool. Ställ bilen på uppfarten, glid förbi det isolerade garaget och låt markstenen ta dig upp till husets trevliga entré. Wow, huset känns nytt fortfarande - tar en svängom och kikar till familjen. En hänger i det fina köket, en springer förbi med handduken på väg till poolen, en annan ropar hej från ett av husets stiliga badrum. Själv funderar du på om det inte är dags att gå ner till båten för att prova fiskelyckan på kvällskvisten. Solen glittrar i vattnet vid stranden, kanske ett kvällsdopp från badbryggan? Eller kan någon granne ha satt igång bastun i båthuset månne? Oavsett, det blir en bra helg igen hemma. Möjligheterna är många och du skattar dig lycklig att du funnit din plats på jorden!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.