Torsborg 504 / Sigtuna - Torsborg / Sigtuna

Mysigt naturnära boende!

Boarea
57 kvm
Driftkostnad
33 000 kr/år
Tomtarea
3 800 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-11-29
Bostaden är såld!

Denna villa på torsborg såldes av oss 2019-11-29. Se alla våra försäljningar i Sigtuna samt även på torsborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sigtuna - Torsborg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till Torsborg 504, en mysig fastighet med en stor härlig tomt strax norr om Sigtuna!

Huset som är i ett plan består av två sovrum, vardagsrum med en härlig värmande kamin (Jötul) och matplats i burspråk, kök samt ett duschrum med bastu. Duschrummet renoverades år 2014.

På den uppvuxna tomten finns flera fruktträd, bärbuskar samt ett äldre trädgårdsland. Här finns också flera byggnader. I den isolerade gäststugan finns två platsbyggda våningssängar med totalt fyra sovplatser. Här finns både el och sommarvatten indraget.
I förrådsbyggnaden finns bra med arbetsytor och rymliga förvaringsutrymmen. Övriga byggnader är lekstuga och vedförråd.

I området finns en fin badstrand med brygga. Här finns även en byggnad med en vedeldad bastu och omklädningsrum. Dit tar det endast några minuter att promenera eller cykla.
På cykelavstånd finns också Pilsbo badet som är ett kommunalt bad som ägs av Knivsta kommun.

Torsborg är ett mysigt uppvuxet område ca en mil norr om Sigtuna. Det var från början ett sommarstugeområde men med tiden har husen moderniserats och flera är nu året runt boende. Närheten till Mälaren och fina strövområden präglar området. Några kilometer norrut i Ekhamn finns ett mysigt trädgårdscafé som heter Näsets Gröna. Där finns även en handelsbod.

Flera skolor och förskolor finns inne i Sigtuna dit det går skolbuss från Torsborg. Till Sigtuna tar det endast ca 10 minuter med bil. Där finns all tänkbar service som vårdcentral, apotek, mataffär, mysiga butiker, restauranger och caféer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Sigtuna - Torsborg

Torsborg, ett mysigt uppvuxet område nära Mälaren!

Området

Torsborg är ett mysigt uppvuxet område ca en mil norr om Sigtuna. Det var från början ett sommarstugeområde men med tiden har husen moderniserats och flera är nu året runt boende.

Fritid och närservice

Närheten till Mälaren och fina strövområden präglar området. Några kilometer norrut i Ekhamn finns ett mysigt trädgårdscafé som heter Näsets Gröna. Där finns även en handelsbod.

Kommunikationer

Till Sigtuna tar det endast ca 10 minuter med bil. Skolbuss finns.

Förskolor och skolor

Flera skolor och förskolor finns inne i Sigtuna dit det går skolbuss från Torsborg.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.