Ålgrytevägen 31 6tr

Ålgrytevägen 31 6tr

Slutpris

4 675 000 kr


Bredäng / Mälarhöjden— Skärholmen— Stockholm

Ålgrytevägen 31 6tr


Slutpris
4 675 000 kr

Bredäng / Mälarhöjden— Skärholmen— Stockholm

Inglasad stor balkong med helt fri blickvy ända till horisonten och fönster i tre väderstreck

Det är alltså helt makalöst vilken utsikt det är hemma hos vad som snart är just DITT hem! Helt fri blickvy ända till horisonten. Det kommer bli magiska kvällar och väderlekar att beskåda - varje dag! Så härligt för själen och alla vänner kommer älska att få bli bjudna hem hit.

Planlösningen outstanding med inglasad balkong, vardagsrum, matplats och kök gränsande till varandra. Den bästa planlösningen eftersom vi spenderar all vår vakna tid här. Genomgående trägolv, ljusa ytskikt, välutrustat kök, fina förvaringsytor i varje rum där dessutom klädkammaren/förrådet till bostaden har fönster och kan nyttjas som sovrum/kök. Bostaden har två ingångar och kan med fördel nyttjas som tonårsbostad eller nyttjas som uthyrningsdel.

Ytterst bekvämt boende i hissförsett nytt hus nära T-bana till gränsen mot Sätraskogens naturreservat och Mälarens svalkande vatten. Fler än Bellman och kungligheter kan njuta kafé Lyran idag och atmosfären som du har utanför dörren bäddar för ett bekvämt boende. Välkommen till visning!


Boarea
83 kvm
Avgift
4 711 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
6 av 7 (Hiss finns)
Såld
2021-06-23

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Ålgrytevägen såldes av oss 2021-06-23. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Ålgrytevägen.

Boka värdering

Erik Åkerberg

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.