Mäklare i Hammarbyhöjden / Johanneshov

Erik Åkerberg

Mäklare i Hammarbyhöjden / Johanneshov

Erik Åkerberg

Fastighetsmäklare gör skillnad, sälja eller köpa, Erik Åkerberg hjälper dig. Läs mer på: instagram.com hittamäklare.se youtube.com

Bostadsaffären är den viktigaste affären du gör - med Erik Åkerberg som din mäklare får du följande:

14 års erfarenhet som fastighetsmäklare - erfarenhet och skicklighet gör skillnad när du säljer eller köper. Noggrann mäklare som säljer din bostad med engagemang. Ärlig rådgivning, långsiktigt och relationsbyggande. Bilder utöver det vanliga. Rådgivning med inredning inför fotografering. Annons av högsta kvalitet. Digital marknadsföring som når alla som söker just din bostad

"Tack för ett väldigt väl utfört arbete. Du är onekligen en väldigt skicklig yrkesman. Martin, säljare Sekreterarbacken. "
Google reviews
4.5
Mäklare & medarbetare


Tommy Sundvall
Fastighetsmäklare
Delägare kontorsansvarig Enskede
Talar även English.

Paula Kahn
Blivande fastighetsmäklare
Talar även English.

Andreas Karlsson
Blivande fastighetsmäklare
Talar även English.

Kundrecensioner

4,5

Erik Åkerberg is simply the best! I had been in communication with Erik on and off for a couple of years, and he was always able to give me great advice to ensure that I sold my apartment within the right market. I’m beyond happy with the guidance and service provided by Erik, and I can’t recommend him enough!
Chris Armour
Vi sökte efter en trygg och kunnig mäklare när huset skulle säljas och vi hittade verkligen rätt. Erik Åkerberg på Mäklarhuset i Hammarbyhöjden var en klippa och hjälpte oss med allt och lite till. Rekommenderas!!
Sandra Åhlund
Otroligt engagerad mäklare som gjorde det roligt för mig att sälja min lägenhet! Processen gick jätte snabbt och smidigt och jag kommer definitivt höra av mig till Erik om jag nån gång ska sälja igen!
Matilda Sundgren
Vi valde Erik Åkerberg som mäklare till vår lägenhet som skulle säljas i Hammarbyhöjden, genom hela resan från första kontakten till slutsigneringen och även efter slutsignering har Erik varit otroligt lätt att ha göra med, glädjen, optimist andan och humöret har alltid varit på topp. Rekommenderar Erik varmt till alla som går i säljtankar ut av sin bostad!
David Pogosian
Mycket nöjd med Erik Åkerberg som min mäklare. Trevlig och ambitiös samt mån om att jag som säljare är nöjd. Vi har haft en bra dialog från start till mål utan några krångel! Skulle varmt rekommendera att använda Erik som mäklare vid försäljning av din bostad.
Max L
Erik var positiv, tillmötesgående och professionell! Fick vår lägenhet såld till ett bra pris trots svår marknad. Var väldigt tillmötesgående och hjälpte till hela vägen!
Johannes Larsson
Erik Åkerbrink på Mäklarhuset hade en fantastiskt stark förmåga att dels stylea min lägenhet inför fotografering och dels skapa rätt vibe vid visningen. Både delar var starkt bidragande till att vi fick ett stort antal budgivare och ett högt slutpris för min lägenhet.
Gustav Stenhag
Jag vill varmt rekommendera Erik Åkerberg som sålt min lägenhet till ett riktigt högt pris och det gick snabbt också. Han är mycket trevlig, trygg och visar stor engagemang och kompetens. Jag fick väldigt bra tips om styling inför fotografering och visningar. Jag fick magiska bilder till annonsen och Erik lyfte fram alla fördelar och alla fina detaljer i texten. Erik har väldigt god kännedom av området och priser. Han är väldigt lyhörd och svarade och hjälpte mig med alla mina frågor. Jag är supernöjd!
Olga Krohaleva
"Vi gick in på Mäklarhuset i Hammarbyhöjden för att få rådgivning och vi fick prata med Erik Åkerberg, fastighetsmäklare. Han gav oss bra och tydlig vägledning som genomsyrades av erfarenhet och ärlighet. Stort tack för hjälpen Erik."
Göte Rosenqvist
Köpte en bostad (hus) av Erik Åkerberg hösten 2021. Underbart bemötande, tydligt genom hela processen för mig som novis, hjälpsamt och förstående. Erik är superduper och helt klart den jag vänder mig till i framtiden vid en ev. försäljning.
Peter Ebbe Sundberg
Har sålt vår lägenhet med hjälp av Erik Åkerberg, Mäklarhuset. Vi har fått ett mycket trevligt bemötande, proffsig hjälp och ett snabbt avslut. Erik har hela tiden varit behjälplig vid våra frågor och önskemål. Vi är mycket nöjda.
Rolf Brandt
Vi är så otroligt nöjda med Erik Åkerberg på mäklarhuset. Engagerad, trevlig och bra på sitt jobb. Rekommenderar varmt!
Unna Nydahl
Erik Åkerberg var en bra mäklare som kändes trygg och pålitlig genom hela processen.
Malin Mörk

Hitta till oss


Mäklarhuset Hammarbyhöjden / Johanneshov Finn Malmgrens Plan 10 121 38 Johanneshov

Öppettider


Öppettider:
Mån-Fre 10:00-16:00
Lunch 12:00-13:00


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.