Ekholmsvägen 367 / Skärholmen / Stockholm

Snudda vid stjärnorna i Skärholmen!

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
68,1 kvm
Avgift
5 343 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
8 av 9 (Hiss finns)
Såld
2019-01-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ekholmsvägen såldes av oss 2019-01-15. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Ekholmsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ekholmsvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Känslan av att bo på toppen av allt och närmast stjärnorna - här är den! På åttonde våningen på Ekholmsvägen 367 uppe på berget ovan Skärholmens centrum ligger denna fina trea med inglasad balkong med milsvid vy!

Snygg lägenhet i hus byggda 1999 i 9 våningar. Husen står i soligt läge på soutteräng. Den här trean har gott om förvaring i form av en skjutdörrsgarderob i hall och ett förråd om nästan 5 kvm längre ner i huset. Två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning och utgång till den härliga balkongen - helt ostörd! De sociala ytorna ligger i anslutning till varandra och har också fönster i tre väderstreck, vilket ger en ljus känsla. Snygga ytskikt med trägolv i alla rum. Helkaklat badrum med både badkar och tvättmaskin. I föreningen finns sålväl gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och gym. Tvättstuga, cykelrum/barnvagnsrum finns också. Mellan föreningens två hus finns en grillplats med härligt läge.

Bara ett kort gångavstånd ner från Ekholmshöjden ligger Skärholmen och tunnelbana. Heron city och Kungens kurva är också nära. Närheten till Mälaren är också påtaglig. Här är både stad och land nära varandra! Välkommen till Ekholmshöjden och lägenheten närmast stjärnorna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration