Järnbärarvägen 6

Järnbärarvägen 6

Slutpris

1 700 000 kr


Bredäng— Skärholmen— Stockholm

Järnbärarvägen 6


Slutpris
1 700 000 kr

Bredäng— Skärholmen— Stockholm

Högt fritt läge med både hiss och balkong.

Varmt välkomna till denna välplanerade gavellägenhet belägen på plan fem av sju. Med generöst ljusinsläpp och fri utsikt från alla rum, finns här alla möjligheter att skapa sitt egna drömboende. Föreningen har slutfört stambyte 2023.

Stor hall med gott om plats för förvaring och i anslutning till köket finns matsalsdel som har utgången till balkongen. I sovrummet finns gott om plats för såväl dubbelsäng och övrigt möblemang. Vardagsrum med ljusinsläpp i två väderstreck och helt utan insyn. Lägenhetens väggar och tak har målats om 2023 samt badrummet totalrenoverades i samband med stambytet. Köket och golven är i behov av renovering.

Föreningen är mycket välskött och där både värme, vatten, bredband samt kabel-TV ingår i avgiften.

Snabbt tillträde möjligt för den som önskar.



Läget med kort gångavstånd till Bredäng C möjliggör en bekväm vardag. I centrum finns ett flertal matbutiker, restauranger och T-bana finns som tar dig till Stockholm C på ca 20 minuter. Dessutom finns vackra strövområden, skogsreservat och populära Mälarhöjdsbadet runt hörnet.

Varmt välkomna till Järnbärarvägen 6.


Boarea
62 kvm
Avgift
3 500 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-06-20

Mäklarhuset Huddinge

Denna lägenhet på Järnbärarvägen såldes av oss 2023-06-20. Se alla våra försäljningar i Skärholmen samt även på Järnbärarvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.