Fagerviksvägen 1 / Skebobruk / Norrtälje

Välkommen till Dammstugan i idylliska och historiska Skebobruk.

Boarea
51 kvm
Driftkostnad
41 410 kr/år
Totalareal
848 kvm
Rum
3 rum (3 sovrum)
Såld
2019-08-18
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på fagerviksvägen såldes av oss 2019-08-18. Se alla våra försäljningar i Skebobruk samt även på fagerviksvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skebobruk är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här på Fagerviksvägen 1 i Skebobruk finns nu möjligheten att gå på visning i ett unikt och vackert fritidshus om ca 100 kvadratmeter fördelat i två lägenheter. Huset har flera eldstäder och erbjuder ett mysigt och historiskt boende där man mer än gärna tillbringar såväl helger som hela semestrar. Den ena lägenheten har en lite modernare prägel och lägenheten närmst forsen har en äldre standard med många fina detaljer bevarade.

I Skebobruk har du tillgång till bland annat vackra parker i vacker bruksmiljö. 100 meter från bostaden finns Skebobruks Herrgård och du tar dig enkelt till Skebopuben (cirka 50 meter) samt till Bruksmuseum (cirka 100 meter).
Bostaden är kopplat till det kommunala V/A. Njut av omgivningarna och promenera ner till badet.

Lite kuriosa från Wikipedia (lånad text).
Upplands första kända järntillverkning är från en hytta vid Skeboån år 1444. Skebo bruk anlades 1626 av Henrik Lemmens då första Hammarsmedjan uppfördes. Vid bruket tillverkades stångjärn och det tackjärn som behövdes för produktionen hämtades från Edsbro masugn ägd av Skebo. Malmen kom från Dannemora gruva. Järnet gick sedan på export. Verksamheten lades ner 1924.

Varmt välkommen till visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration