Fanny Brates Väg 4

Fanny Brates Väg 4

Slutpris

6 650 000 kr


Sköndal— STOCKHOLM

Fanny Brates Väg 4


Slutpris
6 650 000 kr

Sköndal— STOCKHOLM

Läckert gavelradhus i tre plan med två terrasser plus en uteplats i söderläge! Här får du ett unikt boende som ger maximalt ljusinsläpp med stora glaspartier som på ett naturligt sätt samsas med mönstrat tegel och träpanel. Kök med öppen planlösning mot vardagsrum och utgång till uteplatsen i söder. Tre sovrum plus allrum på övre plan samt gavelfönster för extra ljusinsläpp. Högst upp finns ett stort allrum med två terrasser åt olika väderstreck för att fånga solen. Möjlighet att dela av allrummet med en vägg för att få ytterligare sovrum/arbetsrum plus möjlighet till en WC.

Här bor du naturnära med ett stenkast från koloniområdet, naturreservatet och 15 minuters gångväg ner till Drevviken.
Utmärkta kommunikationer med bussar från Tyresövägen som tar 9 minuter till Gullmarsplan. Buss 181 går i området mellan Farsta centrum och Skarpnäck med tunnelbana och service.

OBSERVERA att bilderna är exempelbilder tagna från ett annat hus!
Möjligt tillträde i april eller enligt ök.

Åk gärna förbi och titta (obs byggarbetsplats)! Vägbeskrivning: Kör till slutet av Maria Röhls väg. Håll därefter höger. Efter första korsningen, sväng höger. Första vänster vid de gula husen. Fortsätt till nummer 20. Adressen finns ENDAST på Hitta.se.


Boarea
140 kvm
Avgift
4 940 kr/mån
Rum
6 rum (3-6 sovrum)
Såld
2017-03-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.