Gråhundsvägen 58 / Norra Sköndal / Sköndal / Stockholm

Enplansradhus med toppläge!

Slutpris
5 275 000 kr
Boarea
137 kvm
Driftkostnad
45 984 kr/år
Totalareal
285 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-04
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gråhundsvägen såldes av oss 2019-06-04. Se alla våra försäljningar i Sköndal samt även på Gråhundsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Norra Sköndal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till ett välplanerat och stilrent renoverat enplansradhus med atriumgård i Norra Sköndal. Huset har ett fantastiskt läge - helt utan insyn - med baksida och uteplats i solsäkert västläge mot skogsdunge och populär lekplats. Här bor man helt perfekt med närhet till kommunikationer, service.

I Norra Sköndal har man nära till allt - skog och natur, innerstan och kommunikationer.
Här finns ett barnvänligt och trevligt hus med fyra sovrum, stort kök och vardagsrum. Den inhängnade gården är idealisk för småbarnsfamiljen och den stora lekplatsen samt tennis- och fotbollsplan uppskattas av barn och ungdomar i alla åldrar. För den bilintresserade finns ett stort dubbelgarage men annars är det bra förvaring om man har cyklar och annan utrustning som tillhör en barnfamilj.

De vackra naturnära omgivningarna som Drevviken, Flatensjön med Flatenbadet samt Hellasgården och Söderbysjön ligger inom gång- eller cykelavstånd. För barnen finns populära lekparken Skallet i området med gungor, sandlådor, klätterställning och rutschkana samt bollplaner.

Från hållplats Norra Sköndal går det direktbussar till Centralen och Gullmarsplan. Inom cykel och gångavstånd har man även Skarpnäcks t-banestation och bussar till bl a Farsta.
Ca 5 minuters promenad till välsorterad Hemköpsbutik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.