Myrmalmsringen 82

Myrmalmsringen 82

Slutpris

3 880 000 kr


Söderby— Haninge

Myrmalmsringen 82


Slutpris
3 880 000 kr

Söderby— Haninge

Enplansvilla i lugnt och barnvänligt område söker ny ägare.

Det är ingen tillfällighet att nuvarande ägare har bott här sedan huset byggdes 1981. I området har familjen verkligen trivts, med närheten till både förskola, natur och strövområden, kommunikationer och affärer. Att området är så gott som bilfritt är naturligtvis ett extra plus.
113 kvm på ett plan och en mycket bra planlösning gör att stora som små familjemedlemmar kan njuta. Den plana lättskötta tomten bjuder in till lagom mycket trädgårdsarbete. Huset behöver renoveras då det mesta är från byggåret.
Vardagsrum med braskamin och stora fönsterpartier, arbetskök, tre sovrum i varierande storlek, tvättstuga, duschrum samt ytterligare ett badrum. Intill huset finns ett kallförråd samt ett varmförråd.

Söderby är ett barnvänligt, idylliskt område utan genomfartstrafik med närhet till förskolor och en grundskola. I närområdet finns en vältrafikerad busshållplats där du enkelt tar dig till Vega-pendelstation och vidare mot Stockholm alternativt Nynäshamn. Kort avstånd till bra utbud av butiker och service i närliggande Port 73 samt Handen C. Ett par minuter bilfärd till Ica Maxi, Systembolaget och Biltema. Närhet till Drevviken med grönskande naturområden och barnvänliga badplatser samt skridskoåkning vintertid.


Boarea
113 kvm
Driftkostnad
49 808 kr/år
Tomtarea
327 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2023-02-02

Mäklarhuset Huddinge

Denna villa på Myrmalmsringen såldes av oss 2023-02-02. Se alla våra försäljningar i Söderby samt även på Myrmalmsringen.

Boka värdering

Titti Niesen

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, tyska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.