Myrmalmsringen 115

Myrmalmsringen 115

Slutpris

3 615 000 kr


Vendelsö— Söderby— Haninge

Myrmalmsringen 115


Slutpris
3 615 000 kr

Vendelsö— Söderby— Haninge

Gavelläge och härliga uteplatser

Välkomna till Myrmalmsringen 115 - äntligen finns ett av områdets populära bostadsrättsradhus till salu. Här välkomnas du till ett välskött boende där nuvarande ägare bott och trivts de senaste 26 åren!

Söker du efter en välplanerad bostad i ett barnvänligt område med alla bekvämligheter du kan tänkas behöva en kort promenad från bostaden? Då har du hittat rätt. Radhuset disponeras på två plan och dess gavelläge bjuder in till soliga uteplatser på både fram- och baksida. Här kan barnen springa fritt i trädgården samtidigt som föräldrarna njuter av en kaffe på någon av uteplatserna.

Brf Söderbyhus nr 2 är en välskött förening som har gjort stora renoveringar löpande under de senaste åren. Föreningen erbjuder många bekvämligheter och härliga grönområden för hela familjen att njuta av. Här finns tvättstugor, samlingslokaler, bastu att hyra, parkerings- och garageplatser i längor. Till varje radhus finns även ett separat förråd.

I närområdet finns skolor och förskolor, en stor lekplats, gångavstånd till både ICA Maxi och dess omkringliggande butiker som systembolaget och Biltema. På andra sidan området finner du Lidl och bara några minuters bilväg från bostaden når du Väg 73 som tar dig till centrala Stockholm på 20 min.


Boarea
111 kvm
Avgift
5 749 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-02-23

Mäklarhuset Haninge

Denna radhus på Myrmalmsringen såldes av oss 2023-02-23. Se alla våra försäljningar i Söderby samt även på Myrmalmsringen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.