Malvastigen 17A

Malvastigen 17A

Slutpris

6 700 000 kr


Edsängen— Sollentuna

Malvastigen 17A


Slutpris
6 700 000 kr

Edsängen— Sollentuna

Familjevilla med både charm och karaktär belägen på en gedigen tomt i lugnt område. Redan ett kliv in möts ni av ett härligt intryck av ljus och öppna ytor. Rejält kök och matplats till för den stora familjen, generöst och lättmöblerat vardagsrum med stora fönsterpartier mot poolen, renoverad gäst-wc med golvvärme, stort badrum med golvvärme och jacuzzi, relaxrum med trevlig öppen spis, tre väl tilltagna sovrum, dubbla garage med fjärrkontroll till portarna, renoverad tvättstuga med dusch, inbjudande och ljus hall med praktiskt klinkergolv, infällda spotlights och goda avhängningsmöjligheter, en få förunnad tomt med belyst pool omgiven av trätrall och grönska samt gäststuga med värme och el. Huset genomsyras av stora sällskapsytor samt härligt ljusinflöde från samtliga väderstreck. På tomten finns även ett kallförråd som idag används till att förvara trädgårdsverktyg. Soldränkt tomt med körsbärsträd, bigarråer, äppelträd och hallonbuskar.

Ett boende för dig som inte vill kompromissa!

Här i trevliga Edsängen bor du med närhet till både naturen och bra kommunikationer. Området är perfekt för dig som är fritidsintresserad då du både har sjöar, sportfält och skidbacke inom gångavstånd.

Fördelar med området
- Barnvänligt - Hundvänligt - Cykelbanor - Tryggt - Gym - Sport och friluftsliv - Skidspår - Bussar

Kommunikationer
Genom Edsängen går buss 527 Sollentuna Station - Vaxmora (-Fornboda). Till Sollentuna Station tar det ca 20 minuter och därifrån går sedan bussar mot Kista samt pendeltåg mot Stockholm City, Märsta, Arlanda och Uppsala.

Går man istället ut till Danderydsvägen till busshållplats Malla Silfverstolpes väg finns här ett större utbud av busslinjer mot både Sollentuna Centrum och Danderyd. Här passerar även direktbussar till City under rusningstid samt nattbuss 697 Cityterminalen.

Natur och fritid
Med gångavstånd till sjöarna Norrviken och Edsviken finns här goda möjligheter till både bad och promenader under sommarhalvåret och skridskoåkning under vinterhalvåret. I närheten finns även Väsjöbacken med sex liftar och fyra nedfarter för den som är intresserad av utförsåkning. I området finns även Edsbergs Sportfält, Sollentuna Rackethall, Medley sim- och sporthall, Sollentuna Bowlinghall samt flertalet gym. Här finns alltså ett stort utbud av fritidsintressen inom gångavstånd.

Barnomsorg och skolor
Det finns gott om skolor och förskolor i närområdet. Exempel på två förskolor inom gångavstånd är Nordlandia Förskolor AB och Inspira Förskola Snäckbacken.
De grundskolor som ligger inom gångavstånd är Gärdesskolan (F-9) och Edsbergsskolan (7-9) som både har Särklasser, Förberedelseklasser, Spetsutbildning inom matematik, Engelskainriktning, Musikinriktining samt inriktning inom Idrott och Hälsa.
På andra sidan Danderydsvägen ligger Rudbeck, en av Sveriges största gymnasieskolor med ett brett utbud av program och inriktningar.
För mer information om skolor och förskolor i Sollentuna kommun, vänligen besök https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger
Närmaste centrum är Edsbergs Centrum som bland annat erbjuder vårdcentral, frisörer, bibliotek, flertalet restauranger samt ICA. Tar man istället bussen ca 20 minuter till Sollentuna Centrum med ett utbud av närmare 115 butiker, restauranger, bibliotek och frisörer.


Boarea/biarea
134/48 kvm
Driftkostnad
29 826 kr/år
Tomtarea
1 003 kvm
Rum
6 rum
Såld
2022-12-15

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna villa på Malvastigen såldes av oss 2022-12-15. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Malvastigen.

Boka värdering

Hevrê Yildiz

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.