Mäklare i Sundbyberg

Hevrê Yildiz

Hevrê Yildiz

Hevrê Yildiz

Fastighetsmäklare / Delägare

Kontor
Talar
Svenska, English

Mäklare i Sundbyberg

Hevrê Yildiz

Med mig som mäklare garanteras du vägledning, stort engagemang och en hög tillgänglighet. Min drivkraft grundar sig i att överträffa alla förväntningar i varje förmedling. Genom att alltid vara tydlig och transparent bibehåller jag kunders förtroende vilket är av stor vikt för mig. Varmt välkomna att kontakta mig!

"Du kommer inte att hitta en mer driven mäklare som älskar förhandling och alltid vill slå nya prisrekord!"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
5.0Mäklare & medarbetare


Hevrê Yildiz
Fastighetsmäklare / Delägare
Talar även Engelska

Federiko Ortiz
Fastighetsmäklare
Talar även Engelska, Spanska

Kundrecensioner

4,9

Anlitade Mäklarhuset och Hevrê Yildiz för att sälja min lägenhet och måste säga att trots sommar och att marknaden både är oerhört sval och att alla bopriser är på väg ner så lyckades han snappa upp ett helt gäng intressenter som inte bara var intresserade utan även villiga att lägga bud innan visning. Hevrê höll oss bra uppdaterade om marknadsläget och vi lyckades till slut sälja till vårt accepterade pris innan öppen visning precis som han sa att han nästan alltid lyckats med. Kan inte annat än rekommendera honom som mäklare!
Mikael Gagnert
Hevre’ har visat stort engagemang, kompetens och driv vilket bidragit till ett smidigt och snabbt avslut på försäljningen av vår lägenhet.
Helena Widell
Hevrê är en exceptionell fastighetsmäklare som gjorde försäljningen av min lägenhet i Bromma till en fantastisk upplevelse. Jag uppskattade det så mycket. Hevrês utmärkta kommunikationsförmåga, marknadskunskap och förhandlingstalang var avgörande för att uppnå bästa möjliga resultat med tanke på den rådande marknadssituationen. Han lyssnade noga på mina behov och höll mig ständigt uppdaterad. Tack så mycket Hevrê 😊! Du är bäst! Säljare på Klintbacken 74 A
Alison Sweden
Jag anlitade Hevrê Yildiz på Mäklarhuset i Bromma när jag skulle sälja min lägenhet. Riktigt proffsig, engagerad och tillitsfull mäklare! kan starkt rekommendera!
Frida Walker
Säljer min andra bostad med hjälp av Hevré. Hevré har i vanlig ordning ett professionellt och ärligt bemötande. Trevlig och lyhörd för mina behov i försäljningen. Flexibel med datum när jag har behövt byta datum av olika skäl. Helt enkelt en mäklare som alltid får jobbet gjort och man kan lita på när man gör sitt livs största affär. Tack Hevré!
Showit Senay
Hevré Yildiz gjorde ett jättebra jobb att sälja min lägenhet. Han gav ett stabilt, professionelt och förtroendeingivande intryck. Efter försäljningen hjälpte han mig även att ge råd på olika prospekt inför inköp av ny bostad. Det var verkligen värdefullt och uppskattat!
Nikolina Frisk
Hevrê Yildiz 10/10 mäklare, så nöjd!
Catharina Jakobsson
Hevrê var professionell, kunnig och alltid engagerad. Rekommenderas starkt. Tack Hevrê!
Anton Holmström
Vi fick fantastisk bra hjälp av Hevré som har jobbat hårt och engagerat sig mycket under hela processen. Vi kunde inte vara nöjdare än vad vi är. Tack för all hjälp. Rekommenderar honom starkt.
Morteza Poormortezavy
Hevre är en transparent och ärlig mäklare. Med bra driv och känsla för vad säljaren behöver och vill ha.
Pierre Toftgård
Jag anlitade Hevrê Yildiz för försäljningen och kan lämna mina varmaste rekommendationer. Han tar sitt arbete på största allvar, är alltid tillgänglig och framstår som enormt kunnig. Han var optimistisk genom hela processen, trots en svår marknad, och hade alltid en plan framåt.
Markus Johansson
Hevre har verkligen varit en mäklare men även agerat vän med tålamod och ödmjukhet när jag skulle sälja min lägenhet! Han var alltid tillgänglig och hade rättvis vägledning med bra bemötande. Vill verkligen rekommendera Hevre till alla som vill ha ett tryggt bemötande vid försäljning av bostad.
Marjan Shirkhan
Vi köpte bostadsrätt med Hevrê Yildiz som var kompetent, inkännande och hade ett driv Det gick väldigt fort där vi skrev avtal samma dag som vi sett lägenheten. Det var kul att ha att göra med Hevrê
Filip Nordin
Väldigt nöjd med min försäljning tillsammans med Hevre. Hevre har under hela processen informerat och visat intresse. Närvarande, lyhörd är något jag saknat under mina tidigare försäljningar men med Hevre har det funkat riktigt bra. Rekommenderar han starkt!
erkan akdeniz
Hevrê har varit mer än behjälplig med att genomföra vårt köp av bostadsrätt. Han har varit noga med att tydligt förklara olika etapper av processen, alltid varit kontaktbar och gett återkoppling även på obekväma arbetstider, samt visat på flexibilitet när vi behövde ta med femåringen vid kontraktsskrivningen. Helt plötsligt dök det upp en stor låda med leksaker och ritpapper med kritor. Jag kan starkt rekommendera Hevrê om ni letar efter en seriös, kunnig och serviceinriktad mäklare. Vi är mycket nöjda med hans jobb! /Johan
Johan Tireland
Hevrê Yildiz är en fantastisk mäklare som är klar och tydlig med allting.
sina borzoo
Supernöjd med Hevre som mäklare. Snabb återkoppling hela tiden, kunnig i sitt område och jobbar hårt för bästa resultat. Kan varmt rekommendera honom.
Debbie Lewinter
Vi har fått hjälp av Hevrê Y att köpa vår drömhus! Han är jätte lätt att kommunicera och förstå vad vi behöver! Vi känner att processen är jätte smidigt och stabil! Vi kommer be honom att hjälpa oss att sälja vår nuvarande bostad! Hög rekommenderad!
Anna Qin
Hevrê Yildiz var snabb, tydlig och väldigt proffsig under mitt köp. Rekommenderar honom starkt!
Martin Lo
Jag är väldigt nöjd med min mäklare! Tillmötesgående, tillgänglig och med goda råd! Hevre kommer jag definitivt kontakta igen vid framtida behov!
Hamed Veghar

Hitta till oss


Mäklarhuset Sundbyberg

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.