Mäklare i Sundbyberg

Mose Sundlöv

Mose Sundlöv

Mose Sundlöv

Fastighetsmäklare

Talar

Mäklare i Sundbyberg

Mose Sundlöv

När man gör stora affärer i livet vill man göra det med personer man känner förtroende för. Jag strävar efter att kunder ska få uppleva trygghet genom min kompetens och mitt engagemang. Långsiktighet ser jag som en av de viktigaste egenskaperna hos en fastighetsmäklare och det är mitt starkaste ledord. Kontakta gärna mig inför dina flyttplaner!

"Affärer kräver förtroende"
Google reviews
4.9

HittaMäklare
5.0Mäklare & medarbetare


Amanda Fernqvist

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Michaela Egestål

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Basit Malik

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu.

Kundrecensioner

4,9

Efter både ett köp och sälj från samma mäklarbyrå, kan man inte vara annat än nöjd! Mose är en suverän mäklare - professionell, lyhörd, service-minded med gedigen erfarenhet - han överträffar alla förväntningar. Han skötte förhandsvisningar och allt runt omkring exemplariskt, hela säljprocessen fick en guldkant över sig. Utöver detta kom han med tips och VIP-visningar på andra objekt, vilket bidrog till att vi hittade och köpte vårt drömboende. ✨ Rekommenderar Mose alla dagar i veckan.
Emmelie Strand
Anlitade Mose Sundlöv efter att jag själv varit på visning och tyckte han gav ett mycket seriöst, trevligt och påläst intryck. Han var lyhörd inför mina önskemål, engagerade sig 100% och sålde min lgh på bästa sätt! Skulle direkt anlita honom igen och rekommenderar både honom och Svenska Mäklarhuset i Bromma!
Madeleine
Jag anlitade Malin och Mose på SMH i Bromma. Otroligt bra service, lyhörda och pålästa. De är lättillgängliga samt har en snabb responstid och lätta att prata med. Malin och Mose har en bra kännedom om marknaden generellt men framförallt om Bromma. Fotograferna som anlitades av SMH tar väldigt bra bilder och ser betydligt bättre ut än konkurrerande mäklares fotografier. Affären gick smidigt och bra och jag är nöjd! Rekommenderar varmt Mose och Malin på SMH i Bromma som mäklare!
Christian Antabi
Köpte en lägenhet genom Emma Andersson Hejll och fick ett väldigt gott bemötande genom hela processen. Professionel, trevlig och förtroendeingivande! Fick även ett väldigt gott intryck av Mose Sundlöv vid kontraktsigneringen.
Fredrik Berntzon

Hitta till oss


Mäklarhuset Sundbyberg

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.