Kratsbodavägen 46C, 2 tr

Kratsbodavägen 46C, 2 tr

Slutpris

3 925 000 kr


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Kratsbodavägen 46C, 2 tr


Slutpris
3 925 000 kr

Mariehäll— Bromma— Stockholm

Premiumtvåa med solig balkong från lunch till kväll, ett stenkast från Sumpan!

- Lugnt hörnläge in mot gård
- Solig balkong i västläge
- Exklusiva tillval
- Öppen och social planlösning
- Externt förråd! (Alla bostäder i föreningen har inte det)
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- BRF äger marken och har stabila intäkter
- Tillgång till två gemensamma takterrasser
- BRF har poolbil som alla medlemmar får hyra
- Stenkast från Sundbyberg!

Varmt välkomna till Kratsbodavägen 46 C och denna tvårummare som bjuder på mycket utöver det vanliga. Detta är en tvårummare för dig som ställer höga krav på ditt boende och boendemiljö. Bland bostadens alla höjdpunkter finns en stor och solig balkong mot föreningens trevliga innergård och en härlig utsikt mot den lummiga skogsdungen, en öppen och social planlösning mellan ett välutrustat kök och ett luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier i två olika väderstreck, ett stort och stilrent badrum med separat tvättmaskin och torktumlare.

Utöver detta finns ett stort master bedroom med plats för dubbelsäng, förvaring och annat önskat möblemang. Från master bedroom kan man njuta en helt underbar utsikt mot grönskan helt utan insyn. Utöver detta har bostaden en klädkammare med fönster som även gör sig utmärkt för hemmakontor, barnkammare eller gästrum. Tillhörande bostaden hör även ett externt källarförråd.

BRF Alprosen är en stor och stabil förening som äger marken samt har stabila intäkter från lokaler och garageplatser. Via föreningen har man tillgång till två gemensamma takterrasser, cykelparkering på gårdsplan och miljörum. Utöver detta har föreningen 52 st garageplatser och 2 st parkeringsplatser. BRF Alprosen har även en poolbil som alla medlemmar i föreningen får hyra.

I Mariehäll bor du nära till det mesta man kan önska sig. Här bor du med en perfekt kombination av Mariehälls fina natur med Bällstaån och parker, men samtidigt mycket kort gångavstånd till Sundbyberg och dess rika utbud av restauranger, butiker och välkända kommunikationsmedel.

Kontakta ansvarig mäklare Mose redan idag för mer information.


Boarea
55 kvm
Avgift
2 768 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2022-02-12

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Kratsbodavägen såldes av oss 2022-02-12. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Kratsbodavägen.

Boka värdering

Mose Sundlöv

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.