Vänskapsvägen 55, 3tr

Vänskapsvägen 55, 3tr

Slutpris

3 900 000 kr


Stora Essingen— Stockholm

Vänskapsvägen 55, 3tr


Slutpris
3 900 000 kr

Stora Essingen— Stockholm

FANTASTISK 2:A MED SJÖUTSIKT & BALKONG

RING FÖR VISNING
En fantastisk möjlighet att bli ägare till en välplanerad 2a med en enastående utsikt över Mälaren! Denna lägenhet, som är belägen högst upp i fastigheten, erbjuder inte bara en bekväm bostad utan även en plats att njuta av naturen och omgivningarna från den härliga balkongen.

Lägenheten sträcker sig över 48 kvadratmeter och har en smart och genomtänkt planlösning som maximerar utrymmet. Den öppna och ljusa atmosfären i kombination med stora fönster i 3 väderstreck ger ett generöst naturligt ljusinsläpp och skapar en behaglig atmosfär i hela bostaden.

I köket finner du stilfulla ytor och gott om förvaringsmöjligheter för att underlätta din vardag. Just intill köket erbjuds också utrymme för en matplats där du kan njuta av måltider med familj och vänner. Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, vilket ger gott om utrymme för både avkoppling och underhållning. Härifrån har du även direkt tillgång till den härliga balkongen, där du kan njuta av soliga dagar och en hisnande utsikt över Mälaren.

Sovrummet är lugnt och fridfullt, med gott om plats för en dubbelsäng och förvaringsmöbler. Här kan du koppla av och återhämta dig efter en lång dag. Badrummet är stilrent och modernt, med elegant kakel och en duschhörna med industriglas.

Som en extra bonus har lägenheten ett tillhörande vindsförråd på ca 6-7kvm med snedtak, vilket ger dig extra utrymme för förvaring av säsongsbetonade kläder, sportutrustning eller andra tillhörigheter.

Läget på Vänskapsvägen 55 är oslagbart. Här bor du med närhet till vacker natur och Mälarens skönhet, samtidigt som du har bekvämt avstånd till stadens puls. Området erbjuder utmärkta kommunikationsmöjligheter, med närliggande busshållplatser samt tvärbana och båtpendling till närliggande stadsdelar och centrala delar av staden.

Starta dagen med ett morgondopp eller varför inte ett kvällsdopp efter jobbet. Som ett extra plus med att bo på Stora Essingen och Vänskapsvägen 55 är att man har nära till badplats.

Sammanfattningsvis är detta en unik möjlighet att förvärva en välplanerad 2a högst upp på Vänskapsvägen 55, med en balkong och fantastisk fri utsikt över Mälaren. Missa inte chansen att skapa ditt drömboende i denna bekväma och harmoniska bostad. Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva detta fantastiska hem med egna ögon!

Välkommen till Vänskapsvägen 55 – ditt nya drömhem väntar på dig!


Boarea
48 kvm
Avgift
3 357 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
3 av 3
Såld
2023-07-16

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Vänskapsvägen såldes av oss 2023-07-16. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Vänskapsvägen.

Boka värdering

Mose Sundlöv

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Robin Karlsson

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.