Mäklare i Sundbyberg

Basit Malik

Basit Malik

Basit Malik

Fastighetsmäklare

Kontor
Solna
Talar

Mäklare i Sundbyberg

Basit Malik

Med över 200 bostadsaffärer i Solna tror jag på att kunskap kombinerat med ett enormt driv ger mig de bästa förutsättningarna till att lyckas. Som tävlingsmänniska lämnar jag aldrig något åt slumpen och kommer göra allt och lite till för att just din bostadsaffär ska bli den bästa någonsin! Välkommen att höra av dig ifall du går i säljtankar!

"Nytänkande, engagemang och tillgänglighet!"
Google reviews
4.8

HittaMäklare
5.0Mäklare & medarbetare


Amanda Fernqvist

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Michaela Egestål

Fastighetsmäklare
Talar även engelska.

Basit Malik

Fastighetsmäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu.

Kundrecensioner

4,8

Ronaldo eller Messi? Nej nej, Basit Malik is the real GOAT. Han var alltid tillgänglig och gjorde allt och mycket mer för mig och fick till en dunder affär. Så mycket positiv energi och kunskap som spreds vidare till samtliga parter. Inte träffat en mäklare som haft en så skön personlighet och som fixat en affär såhär smooth. Kommer definitivt anlita honom igen och ingen annan! Det enda jag är besviken över att man inte kan ge mer stjärnor på den här grejen för han är värd alla stjärnor i universum!
Danish Shafqat
Min undrarbara mäklaren är Basit Malik som hjälpte mig med försäljning av min lgh och det gick jättebra faktiskt . Jag är jätte nöjd med allt🙏 På mäklare byrån jobbar en del fina medarbetare bland annat BASIT som verkar handplockad , rekommenderar värmt honom
Sarah Yazdanipanah
Fantastiskt mäklare. Basit Malik var väldigt trevlig och proffsionell.
Emil Kirchner
I sold my house through Basit Malik. He is the best maklare who sold my apartment in expected value. He can get you the best value for your apartment in short period of time. There is one thing which could be improved is communication from his end.
Prashant Shukla
Basit Malik - Allt du kan önska av en mäklare, och lite till. Hängiven, seriös, effektiv, personlig, rolig, varm och mån om dig som kund, vare sig du säljer eller köper. Verkligen full pott, 10/10!
William Frisk
Superbra upplevelse av ett första bostadsköp. Basit har varit tillmötesgående och hjälpsam och jag har känt mig säker under hela processen.
Max Thurell
Otroligt bra service! Basit Malik från mäklarhuset har återupprepande visat vilken stjärna han är. Smidigt och bra service!
Rebin Shahab
Basit Malik var smidig, engagerad och arbetade hårt för att nå sitt mål. Mycket nöjd!
Umear Naseem
Anlitade Basit Malik för försäljning av min lägenhet. Han var tydlig och genomskinlig i processen. Han levererade högt över förväntan prismässigt trots en krisig marknad. Uppskattar extra mycket att han guidade oss genom hela processen, att han alltid var tillgänglig och hade stenkoll på marknaden. Dessutom alltid ett leende på läpparna. Rekommenderas starkt.
Usman Ul-haq
Vi kan stark rekommendera! Upplevelse med vår försäljning var superbra, jag är jättenöjd! I försäljningen super nöjd med Basit Malik! Rekommenderar honom starkt! Basit levererade enastående service och support under hela processen. Han demonstrerade professionalitet, engagemang, kunskap och professionalitet och vi kommer att rekommendera honom till andra.
Teo Nenadic
Basit Malik levererade enastående service och support under hela processen när vi köpte vår första bostad. Han visade engagemang, kunskap och professionalitet och tog sig tid att förstå våra behov. Basit höll oss uppdaterade, ordnade visningar och förhandlade fram förmånliga villkor. Han var tillgänglig och svarade snabbt på våra frågor. Vi rekommenderar Basit starkt som en pålitlig och professionell fastighetsmäklare. Tack vare honom fick vi en fantastisk bostadsupplevelse och vi kommer att rekommendera honom till andra.
Shah Shah
Han lyckades göra det möjligt igen. Andra bostaden såld med Basit. Trots den negativa bostadsmarknaden så lyckades han sälja till priset jag önskade. Kan starkt rekommendera Basit . Väldigt driven och professionell mäklare som har kunden i fokus. Sälj med Basit utan minsta tvekan.
Ihsan Basoda
Vi köpte ett hus där Basit Malik var säljarens val av mäklare. Basit var professionell, hängiven och framför allt såg till både säljarnas och våra behov. Han ville helt enkelt det bästa för alla. En fantastisk mäklare som jag rekommenderar alla att ha att göra med oavsett om du ska köpa eller sälja.
Nathalie Ünsal
Thank you Basit Malik for your support and help! It was a pleasure!
Khrystyna Kachmaryk
Basit gav trygghet och kunskap genom hela försäljningen. Han gjorde allting väldigt enkelt för en och såg till att jag var nöjd. Hade rekommenderat honom till alla!
Ilona Fredriksson
Jag kan rekommendera Basit Malik som jag köpte genom. Lösningsorienterad och snabb.
Robert Åhman Persson
Jag gick jättebra hjälp av mäklaren Basit Malik. Han är professionellt och gör sitt yttersta för att göra alla parterna nöjda. Han har stor integritet och man kan lita på honom. Om du kan, jobba med honom!
Kristin Feltmann
Basit Malik Basit är riktigt trevlig mäklare som på ett pedagogiskt sätt förklarade hur försäljningen kommer att gå till. Han är alltid väl förbered och har ordning och redan. Vilket uppfattas! Trots det tuffa marknadsläget lyckades han sälja vår lägenhet. Kändes tryggt att ha Basit med oss under hela processen. Basit Malik har stor proffessionalitet och imponerad engagemang hjälpt oss att sälja lägenheten på ett bra och smidigt sätt. Vi kommer utan tvekan att rekommendera honom till våra nära och kära. Den som ska sälja sin bostad ska anlita Basit som mäklare! Han är oerhört trevlig, skicklig, tydlig och effektiv i sitt arbete. Hans nätverk, lokalkännedom och målmedvetenhet gör att det alltid blir en bra affär. En mäklare utav världsklass! Vi kände direkt att vi gjorde ett bra val, affären gick snabbt och smidigt och vi blev väldigt nöjda! Kan verkligen rekommendera Basit Malik till andra som funderar på sälja sina bostäder.
Ali Attar
Andra gången jag säljer med Basit, det borde säga allt. Han är ärligt, håller mig uppdaterad under processen och gör alltid sitt bästa och lite till. Känner mig trygg med Basit som mäklare och rekommenderar honom till alla!
Rebecca
Toppen mäklare! Basit är en professionell,kompetent och engagerad mäklare. Vi blev mycket nöjda med vår försäljning. Vi rekomenderar Basit Malik varmt.
Maud Granath

Hitta till oss


Mäklarhuset Sundbyberg

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.