Basit Malik, ansvarig mäklare i Solna
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Basit Malik

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning




Skytteholm— Solna


Förberedd försäljning

Skytteholm— Solna


Referensnummer
517 005
Boarea
40 kvm
Rum
1 rum

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Kontakta Basit för mer information kring Anmäl intresse.

Basit Malik

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Skytteholm  i solna

Skytteholm

Varmt välkommen till Skytteholm, ett av Solnas mest eftertraktade områden. Här bor du näst intill populära Skytteholmsparken och Solna centrum vilket gör att du har närhet till såväl natur som service och goda kommunikationer.


01
Fördelar med området
Växande område Tryggt Gym Bussar Hundvänligt Tunnelbana Nära flygplats Cykelbanor Parker/Grönområden Butiksgata/köpcentrum Sport och friluftsliv Motionsspår

02
Kommunikationer

Kommunikationsmöjligheterna här i Skytteholm är mycket goda i och med att det är gångavstånd till såväl Solna centrum som Sundbybergs centrum och Solna station. Från Solna centrum går tunnelbanans blå linje med 10 minuter in till City där övriga tunnelbanelinjer och samtliga pendeltågslinjer mot till exempel Arlanda och Uppsala går. Från Sundbybergs station når du också tunnelbanans blå linje, men även pendeltåg mellan Nynäshamn och Bålsta samt spårvagn mellan Sickla och Solna station. Vid Solna station når du även där pendeltåg mot bland annat Södertälje, Märsta, Arlanda och Uppsala. Genom Skytteholm går även buss 509 Brommaplan - Danderyds sjukhus och buss 512 Solna centrum - Spånga station.


03
Natur och fritid

Skytteholm är perfekta platsen för den som vill leva ett aktivt liv nära naturen. Här hittar du bland annat populära Skytteholmsparken som är en perfekt utflyktsplats en varm sommardag då parken erbjuder stor plaskdamm för de yngre, basketplan, lekparker, servering och mycket mer. I anslutning finns även Skytteholms IP med flera konstgräsplaner och läktare med stor publikkapacitet. Här finns även Solnahallen med flera idrottshallar och även en restaurang. Strax bredvid Skytteholm ligger även Klättercentret Solna.

För den som är mer shoppingintresserad så ligger Mall of Scandinavia en kort bit norrut med över 220 butiker och restauranger fördelade på över 100 000 kvm. Här finner du även Filmstaden Scandinavia med IMAX och VIP-salonger. Rör du dig istället söderut kommer du till Huvudsta med med bland annat utomhuspool, badstrand, bryggor och café nere vid vattnet.


04
Barnomsorg och skolor

Här i området finns gott om förskolor som till exempel Förskolan Dungen, Jirawans Trollungar och Ankan och Grodans Förskolor AB. Ser vi istället till grundskolor i Skytteholm finns här Nybodaskolan, Bryggan och Skytteholmsskolan. Självklart finns flertalet fler förskolor och skolor inom Solna kommun och för mer information om dessa kan du besöka https://www.solna.se/forskola-skola/.


05
Affärer och restauranger

I Skytteholm ligger Solna Centrum med 120 butiker, caféer och restauranger samt matbutikerna ICA, Hemköp och LIDL. Vill du storhandla är det inga problem alls då ICA Maxi Stormarknad ligger ett stenkast bort. Som tidigare nämnt ligger även Mall of Scandinavia inom bekvämt avstånd, så det råder ingen brist på service i närområdet.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Basit!

Basit Malik

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu ...+3
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.