Jonstorpsvägen 16

Jonstorpsvägen 16

Slutpris

4 600 000 kr


Huvudsta— Solna

Jonstorpsvägen 16


Slutpris
4 600 000 kr

Huvudsta— Solna

Denna fantastiska bostad erbjuder en harmonisk kombination av modern komfort och bekvämlighet. Med sina 97 kvadratmeter och fyra rymliga rum, passar den utmärkt för familjer eller den som värdesätter extra utrymme.
Sovrummen är särskilt imponerande, inte bara för sin generösa storlek utan även för den smarta förvaringslösningen med inbyggda garderober. Här finns gott om plats för kläder och personliga tillhörigheter, vilket bidrar till en organiserad och trivsam atmosfär.
Bostaden är utrustad med två toaletter för maximal bekvämlighet. Det stambytta badrummet och den gästtoaletten är både stilfullt utformade och funktionella.
En av bostadens främsta fördelar är den inglasade balkongen som sträcker sig längs ena sidan av bostaden. Här kan man njuta av ljusa sommardagar eller lugna kvällar med utsikt över omgivningen, oavsett väderförhållanden.
Belägen på våning 4 av 5, erbjuder bostaden en magnifik solbestrålning genom stora fönster under större delen av dagen. Detta ger en känsla av ljus och rymd som förstärker den positiva atmosfären i hemmet.
Sammanfattningsvis är detta en bostad som imponerar med sin välplanerade layout, moderna bekvämligheter och fantastiska ljusinsläpp. Jonstorpsvägen 16 blir utan tvekan en harmonisk och bekväm plats att kalla hemma.

Välkommen till Jonstorpsvägen 16, vån 4 av 5!

- Inglasad balkong
- Gavelläge
- Tvättmaskin
- Dubbla WC
- Gott om förvaring
- Promenad avstånd till Huvudsta C och T-bana
- Nära till bussar och övrig kommunikationer
- Promenadavstånd till Huvudsta badet
- Rymlig källarförråd
- Solna Stad parkering
- Attraktiv förening

För mer information! Vänligen kontakta ansvarig mäklare.


Boarea
97 kvm
Avgift
4 970 kr/mån
Rum
4 rum
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-06-24

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Jonstorpsvägen såldes av oss 2024-06-24. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Jonstorpsvägen.

Boka värdering

Basit Malik

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, hindi, punjabi, urdu ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.