Bagarbyvägen 6 E / Tureberg / Sollentuna

Slutpris
2 480 000 kr
Boarea
81.1 kvm
Avgift
3 891 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-09-20
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bagarbyvägen såldes av oss 2020-09-20. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Bagarbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tureberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 3:a med balkong i söderläge, i populära och välskötta Brf Töjnan!

Här bor du i ett grönt och lummig kvarter med närhet till Sollentuna C generösa shopping- och restaurangutbud. Kommunikationerna är goda med pendeltåg och bussar på behändigt avstånd och med bil kommer du snabbt ut på E4:an.

Bostaden är välplanerad med två rymliga sovrum och ett vardagsrum som ger plats åt såväl soffgrupp som matsalsdel. Badrummet är modernt och renoverat (2014). Köket är rymligt med goda arbetsytor och även plats för matgrupp. Genom stora fönster och balkongen flödar rikligt med ljus och vyerna är genomgående grönskande. Bostaden har även gott om förvaring med klädkammare och flera smarta garderober.

Välkommen till Bagarbyvägen 6 E!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Tureberg

I Tureberg bor du mycket centralt med allt du kan tänkas behöva som butiker, restauranger, skolor och naturen precis runt hörnet.

Kommunikationer

Här finner du Sollentuna Station med pendeltåg mellan Nynäshamn (Södertälje centrum) och Uppsala (Märsta) med ca 15 minuter in till Stockholm City där sedan övriga pendeltågslinjer och samtliga tunnelbanelinjer går. Från Sollentuna station går även flertalet bussar mot bland annat Kista centrum, Häggviks handelsplats, Karolinska sjukhuset och Danderyds sjukhus. Färdas du med bil tar det bara 5 minuter innan du är ute på E4. Det är med andra ord mycket lätt att ta sig till övriga Stockholm både kommunalt och med bil.

Natur och fritid

Tureberg har ett brett utbud av olika aktiviteter och intressen. Här ligger Sollentuna centrum med butiker för den shoppingintresserade, och om du mot all förmodan inte hittar det du söker ligger Mall of Scandinavia endast 10 min bort och Stockholm City 15 minuter bort med pendeltåg. Är du mer av en naturmänniska hittar du Edsviken med härliga promenadstråk, fontän, utegym och badstrand bara fem minuter bort. Vid Edsviken ligger även Sollentunavallen med friidrottshall, utomhusarena för friidrott, två fotbollsplaner, två ishallar, bandyplan, skatepark och pumptrackbana. I Tureberg finns även gym och Arena Satelliten som anordnar mängder med aktiviteter som du kan läsa mer om här: http://arenasatelliten.se/.

Barnomsorg och skolor

I Tureberg finner du bland annat skolorna Sollentuna International School (F-9), Vittra (F-9) och Sofielundsskolan (F-9). Exempel på de förskolor som finns i området är Förskolan Regnbågen och Förskolan Sofielund, men självklart finns många fler förskolor och skolor inom Sollentuna kommun. För mer information om dessa kan du besöka https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

Närmaste köpcentrum är Sollentuna Centrum med ett utbud av närmare 115 butiker, restauranger, bibliotek och frisörer, allt för att kunna möta dina vardagliga behov. Precis utanför centrum finner du flera restauranger och barer som Indian Khabar, O'Learys, Texas Longhorn och Hamilton. Här finner du även vårdcentral och tandläkare. Är du istället i behov av storhandling är det endast ca 5 minuter till Häggviks handelsplats där både ICA Maxi, Coop och City Gross finns inom gångavstånd från varandra. Där finns även Apotek, Elgiganten, Jula, Jysk, KungSängen, Blomsterlandet, Systembolaget, Myrorna mm.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.