Häggviksvägen 23, 2 tr

Häggviksvägen 23, 2 tr

Slutpris

4 600 000 kr


Häggvik— Sollentuna

Häggviksvägen 23, 2 tr


Slutpris
4 600 000 kr

Häggvik— Sollentuna

Ljus och insynsfri lägenhet med fint läge och närhet till kommunikationer

Välkommen till denna ljusa och insynsfria lägenhet i populära Gula Husen i Häggvik! Det är ursprungligen en 5:a, men ombyggd till en 4:a. Den rymliga balkongen vetter mot söder och har utsikt mot den grönskande innergården. Det är öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket ger lägenheten en stor härlig social yta, perfekt för middagsbjudningar eller familjesammankomster. Till lägenheten hör ett rymligt förråd på samma våningsplan, bekvämt och lättillgängligt! Det har fönster, vilket gör det möjligt att använda som arbetsrum eller gästrum. Det finns dessutom ett källarförråd som hör till lägenheten, så det finns gott om utrymme för förvaring.

Här bor du med närhet till både pendeltåg och bussar och även affärer, restauranger och annan service. Till Häggviks station är det c:a 100 meter och därifrån går tät pendeltågstrafik söderut mot Stockholm City samt norrut mot Märsta, Arlanda och Uppsala. På gångavstånd söderut finner du Häggviks handelsplats och Sollentuna Centrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service.

I närområdet finns flera vackra grönområden och både Norrviken och Edsviken erbjuder bad på sommaren och skridskoåkning på vintern. Vid norra änden av Edsviken ligger Edsbergs slott och slottspark med sina vackra omgivningar. Här finns långa promenadvägar längs vattnet, utegym och välbesökta gröna fält för picknick och bad. Edsbergs Sportfält med skidbacke, motionsspår, fotbollsplaner och tennishall ligger lite drygt 2 km österut. På andra sidan E4:an, ca 1 km bort, breder Järvafältets naturreservat ut sig med Bögs gård och Väsby gård närmast. Här finns turer med häst och vagn, möjlighet till besök på bondgård och ett stort naturreservat med ett rikt fågelliv.

Välkommen på visning!


Boarea
122.5 kvm
Avgift
5 906 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2021-09-17

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Häggviksvägen såldes av oss 2021-09-17. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Häggviksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.