Kruthornsvägen 60B / Edsberg / Sollentuna

Fin 2:a med möjlighet till 3:a

Slutpris
1 750 000 kr
Boarea
58 kvm
Avgift
3 166 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-12-05
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kruthornsvägen såldes av oss 2019-12-05. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Kruthornsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edsberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till en välplanerad 2:a i populära BRF Solhjulet. Här kan du med lätthet få till ytterligare ett sovrum om så önskas. Matrummet kan användas till sovrum och man får enkelt plats med matbord i det rymliga vardagsrummet. Köket är modernt renoverat med vita högblanka luckor, gråsvarta bänkskivor och mörkt golv. Sovrummet är luftigt med inbyggda garderober som rymmer mycket förvaring. Från vardagsrummet kommer man ut till balkongen som ligger i soligt söderläge. Ytterligare förvaring finns i hallen med två inbyggda garderober samt att det ingår två källarförråd till bostaden. Föreningen är välskött och har en mycket god ekonomi.

Här bor du med närhet till förskolor, skolor och Edsbergs centrum med matbutik och vårdcentral, samtidigt som du har naturen runt hörnet. En kort promenad bort ligger Edsbergs sportfält, tennishall, och i grannområdet finner du Väsjöbackens skidbacke. Här går även buss mellan Danderyds sjukhus och Sollentuna station (Karolinska sjukhuset) samt direktbuss till Sergels Torg i rusningstrafik.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Edsberg

Det här är ett perfekt område för dig som gillar natur och friluftsliv men samtidigt vill ha nära till smidiga kommunikationer.

Kommunikationer

Genom Edsberg går buss 607 mellan Danderyds sjukhus och Karolinska sjukhuset med mindre än 15 minuter till Sollentuna station. Därifrån går det sedan bussar mot bland annat Kisa och Häggvik samt pendeltåg mellan Nynäshamn och Arlanda/Uppsala. Från Edsberg går det även direkt buss till och från Sergels Torg i rusningstider.

Natur och fritid

I Edsberg finner du Edsbergs sportfält med sex olika fotbollsplaner i naturgräs, konstgräs och grus. Här ligger även en tennishall och trevliga motionsspår genom skogen med utegym längs vägen. I grannområdet finner du även Väsjöbacken med fyra nedfarter och sex liftar. Ca fem minuters bilväg bort ligger Rösjöns camping och bad och knapp 15 minuters promenad bort ligger Sollentuna Sim- och Sporthall samt bowling. Det finns med andra ord ett brett utbud av aktiviteter och intressen att välja bland i Edsberg och dess grannområden.

Barnomsorg och skolor

Intill Edsbergs centrum finner du Edsbergsskolan (år 7-9) med flertalet olika klasser och inriktningar som särklasser, förberedelseklasser, spetsutbildning inom matematik, engelskainriktning, musikinriktining samt inriktning inom idrott och hälsa. Bara upp för backen ligger Rösjöskolan granne med skogen och har årskurserna F-6, särklasser och förberedelseklass. I Edsberg finner du även flertalet förskolor som bland annat Inspira Snäckbacken, LyckeLiten och Bikupan. Självfallet finns det många fler förskolor och skolor inom Sollentuna kommun och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

I Edsbergs centrum finner du allt du kan tänkas behöva för att möta de vardagliga behoven så som Ica, Apotek, Interflora, bageri, frisör, Spel & Tobak och flera restauranger. Här finner du även vårdcentral samt gymmet Puls & Träning. I Edsberg finner du även Restaurang Kruthornet.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.