Kung Agnes väg 8, 2 tr

Kung Agnes väg 8, 2 tr

Slutpris

4 300 000 kr


Centrala Sollentuna— Sollentuna

Kung Agnes väg 8, 2 tr


Slutpris
4 300 000 kr

Centrala Sollentuna— Sollentuna

Välkommen till denna centralt belägna och välplanerade 3:a med balkong i söderläge mot en grönskande innergård. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och ljusa tapetserade väggar. Det helkaklade badrummet är rejält tilltaget med tvättmaskin, torktumlare, arbetsbänk, skåp för förvaring, WC, dusch, handdukstork och handfat med kommod. Köket är stilrent utformat med släta vita luckor, mörk bänkskiva och vitt kakel. Vardagsrummet är lättmöblerat och har utgång till balkongen. Det större sovrummet har inbyggda garderober, likaså hallen. Till lägenheten hör också ett källarförråd.

På den fina innergården kan du njuta av sommarkvällarna och det finns möjlighet för barnen att leka här. Här finns också cykelställ. Innergården är låst och nås med portkod.

Här bor du centralt i Sollentuna med oslagbart gångavstånd till Sollentuna station som trafikeras av både pendeltåg och busslinjer. Med pendeltåg tar du dig till Stockholm central på enbart 15 minuter. Precis intill huset ligger Sollentuna centrum som erbjuder flertalet butiker, restauranger samt all tänkbar övrig service. I närområdet finns flera förskolor och både kommunala och fristående skolor finns i närheten.

Välkommen på visning!


Boarea
87 kvm
Avgift
4 641 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-09-01

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Kung Agnes väg såldes av oss 2021-09-01. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Kung Agnes väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.