Lantgårdsvägen 105

Lantgårdsvägen 105

Slutpris

3 990 000 kr


Viby— Sollentuna

Lantgårdsvägen 105


Slutpris
3 990 000 kr

Viby— Sollentuna

Välkommen till ett fint och välplanerat bostadsrättsradhus beläget i lugnt och barnvänligt område. Här bor du vid återvändsgata längst in i området som gränsar till grönområde. Till radhuset hör två uteplatser, den ena på baksidan med eftermiddags- och kvällssol, den andra på framsidan med sol på morgonen och förmiddagen. Där finns också en gemensam innergård med sandlåda och en fin gräsyta för barnen att leka på.

Radhuset har genomgående ekparkettgolv från 2015 och vitmålade väggar, vilket gör det ljust och fräscht. Köket är rymligt och har fint ljusinsläpp via fönster mot uteplatsen på framsidan. Båda badrummen har kaklade väggar och fönster och i badrummet på entréplanet finns en tvättmaskin installerad. På övervåningen finns två sovrum, båda med tillhörande garderober för förvaring, samt en inredningsbar hall där det finns plats för arbetsbord. Det är gott om förvaringsmöjligheter, dels har man ett förråd under trappan, dels finns ett väldigt rymligt och varmbonat uteförråd vid entrén, sen har man del i ett separat uteförråd vid parkeringsplatserna.

Det ingår två parkeringsplatser i avgiften, varav den ena är under tak och har eluttag för motorvärmare. Det finns även gästplatser.

I föreningen finns gemensamma tvättstugor och grovsoprum. Bakom husen finns fotbollsplan och kolonilotter att nyttja. Säljarna lämnar över sin lott vid överlåtelsen om man så önskar.

Viby är ett mycket populärt och omtyckt område, inte minst för barnfamiljer. Tre skolor samt flertalet förskolor ligger på nära gångavstånd. Närmsta förskola (Lantgården Friluftsförskola) ligger precis i området. Till skolorna kan du ta dig tryggt via gång- och cykelvägar, så du behöver inte korsa någon bilväg. Naturreservatet Järvafältet ligger bara några minuter bort och där finns fina promenad- och cykelvägar, grillplatser mm. I närheten har du också motionsspår och utegym. I Viby finns också fotbollsplan, stall och flertalet lekplatser. Badplatser finns både vid sjön Ravalen och vid Norrviken, där du även kan hyra kanot. Vintertid plogas en bana längs Norrvikensjön för härlig skridskoåkning.

Åker du kommunalt finns närmaste busshållsplats på c:a tre minuters gångavstånd. Bussen tar dig till Norrvikens station och därifrån tar det mindre än 20 minuter med pendeltåget in till stan. Vid Norrvikens station finns även ICA Nära, snabbmatställen och restauranger.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
84 kvm
Avgift
4 826 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-06-15

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna radhus på Lantgårdsvägen såldes av oss 2023-06-15. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Lantgårdsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.