Lomvägen 165 / Kärrdal / Sollentuna

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea
126 kvm
Driftkostnad
35 000 kr/år
Tomtarea
162 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på Lomvägen såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Lomvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kärrdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Kontakta mäklaren för att boka en privat visning! Välkommen till ett fint och välplanerat radhus, perfekt för familjen som söker boende i ett naturnära område med bra kommunikationer, skola/förskola och annan service. Det är fyra sovrum i samma våningsplan och gott om förvaringsutrymme. Uteplats i västerläge med trädäck och markis. Trädäck även på framsidan. Här finns också ett separat förråd. Till radhuset hör både garageplats och p-plats, båda nära huset. Här bor du intill vacker natur med motionsspår och badsjö men ändå nära till kommunikationer, matbutik och annan service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.