Mäster Henriks Allé 8

Mäster Henriks Allé 8

Slutpris

4 300 000 kr


Viby— Sollentuna

Mäster Henriks Allé 8


Slutpris
4 300 000 kr

Viby— Sollentuna

Låg avgift i välskött förening!

Smakfullt renoverat bostadsrättsradhus med två helt nya helkaklade badrum! Fint gavelläge med en mysig uteplats på framsidan där du kan njuta av solen till långt in på kvällen. Vacker utsikt över äng och skog som erbjuder skidspår på vintern. Efter skidturen väntar en värmande bastu.

Båda badrummen är nyrenoverade (2023) och på övervåningen finns bastu. Övervåningen har tre fina sovrum och en klädkammare med fönster, perfekt för hemmakontoret. Belysningsstyrning, installerad i nästan hela huset samt utebelysning som tänds automatiskt vid skymning, ingår. Om intresse finns kan man överta installerad hemmabio.

Trädgården är lättskött och här finns uppväxta örter, frukt- och bärträd. Gräsmattan på gavelsidan inbjuder till aktivitet som tex plantering, träna hund och här finns också plats för en studsmatta. Vid entrén finns ett eget förråd med gott om plats för förvaring av t ex cyklar, vinterdäck, skidor mm. Parkeringsplats i carport ingår i avgiften och där finns även en laddbox installerad.

Området är barnvänligt och mycket omtyckt och du har nära gångavstånd till både skolor och förskolor. I närområdet finns golfbana, motionsspår, utegym, ridskola och hela Järvafältets naturreservat där du kan njuta av långpromenader, cykelturer och bad. Där finns också flera grillplatser att nyttja längs de fina promenadvägarna.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
109 kvm
Avgift
5 546 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-12-15

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna radhus på Mäster Henriks Allé såldes av oss 2023-12-15. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Mäster Henriks Allé.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.