Minervavägen 28, 2 tr

Minervavägen 28, 2 tr

Slutpris

1 600 000 kr


Häggvik— Sollentuna

Minervavägen 28, 2 tr


Slutpris
1 600 000 kr

Häggvik— Sollentuna

Optimalt planerad 1:a med insynsfritt läge

Välkommen att kontakta mäklaren för att boka visning! Perfekt första lägenhet! Planlösningen är väl genomtänkt och sovloftet gör att man i rummet har plats för både soffa, matbord och till och med en liten arbetshörna! Det generösa fönsterpartiet är öppningsbart (fransk balkong) och härifrån har du fin utsikt över villaområdet men ingen insyn. Köksinredningen är stilren med mörkgråa luckor och svart arbetsbänk och köket har full maskinell utrustning. Badrummet är inrett så att man får en känsla av hotell-lyx, modernt inrett och här har du dessutom en egen tvättmaskin. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv och vid entrén är det golvvärme. Väggarna är vitmålade vilket tillsammans med det stora ljusinsläppet gör lägenheten väldigt ljus. Mellan hallen och köket löper en garderobsvägg med gott om plats för förvaring och till lägenheten hör också ett källarförråd.

Här bor du i ett av Sollentunas mest populära områden med närhet till kommunikationer, fina promenadvägar längs Norrvikens vatten och sommartid kan du besöka någon av de fina badplatserna och vintertid kan du åka skridskor på en plogad bana längs sjön. Du har närhet till det mesta och tar dig in till stan på c:a 30 minuter. I närområdet finns både butiker, köpcentra, restauranger och annan service.

Välkommen på visning!


Boarea
25 kvm
Avgift
1 599 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2022-09-25

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Minervavägen såldes av oss 2022-09-25. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Minervavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.