Sollentunavägen 309

Sollentunavägen 309

Slutpris

3 945 000 kr


Häggvik— Sollentuna

Sollentunavägen 309


Slutpris
3 945 000 kr

Häggvik— Sollentuna

Exklusiv och påkostad 4:a med tre balkonger och sjönära läge

**ACCEPTERAT PRIS** Välkommen till en jättefin 4:a i arkitektritade V28. Med stil, design och generös takhöjd är detta en lägenhet du inte får missa! Denna hörnlägenhet är väl genomtänkt och yteffektiv, fint ljusinsläpp genom stora fönster med skjutdörrar och öppen planlösning vid de sociala ytorna. Påkostade och exklusiva materialval i hela bostaden med tre rejäla balkonger samt 2 franska balkonger. Större delen av bostaden ligger insynsskyddat med fin utsikt mot skogsdungen utanför. Köket har mörkgrå luckor och skåp med integrerad diskmaskin, kyl och frys. Köksbänk i rostfritt. Köket ligger i egen del men öppet mot matplats samt vardagsrummet. Väggar är i en ljus ton och golv i genomgående Holländsk ekparkett. Badrummet är i elegant stil med vitt kakel och marmorgolv, utrustat med tvättmaskin.
Här bor du endast ett stenkast ifrån Norrviken där du kan bada, paddla eller på vintern åka skridskor. På gatan utanför finns busshållplats och i närområdet även pendeltågsstation.


Boarea
79 kvm
Avgift
4 425 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2020-05-13

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.