Stupvägen 19 / Helenelund / Sollentuna

Renoverad 1:a intill Helenelunds station med låg avgift

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
24 kvm
Avgift
1 160 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
Bv
Såld
2020-04-01
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Stupvägen såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Stupvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Helenelund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och fräsch 1:a endast ett stenkast ifrån Helenelunds station. Modernt kök från 2017 med vita släta luckor, svart bänkskiva, inbyggd mikro, kyl/frys, induktionshäll och ugn. Öppen planlösning mot vardagsrummet där det finns plats för matbord, soffa och en bredare säng i sovalkoven. Gott om förvaringsutrymme i garderoben i hallen samt att det finns ett tillhörande källarförråd.

Här bor du bredvid Helenelunds centrum med matbutik, gym och flera trevliga restauranger. Här ligger även Helenelunds pendeltågsstation med endast 13 minuter in till Stockholm City. Bussen utanför går mot Sollentuna, Kista, Jakobsberg och Mörby. Om du istället promenerar 5 minuter till Snickarevägen når du direktbuss till och från City i rusningstrafik. Det har även planerats en Kistagren av tvärbanan som kommer gå via Bromma flygplats och ha sin ändhållplats vid Helenelunds station. Bygget påbörjades våren 2018 och planeras stå klart år 2023. Detta kommer innebära ännu bättre kommunikationsmöjligheter för boende i Helenelund.

Den här bostaden är alltså perfekt för dig som ska flytta hemifrån, studerar i Stockholm eller av annan anledning behöver tillgång till bra kommunikationer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Helenelund

Helenelund har en trevlig blandning mellan bostadsrätter och villor och ett lokalt centrum som gör att du har tillgång till nödvändig service på bekvämt avstånd.

Kommunikationer

Här finner du Helenelunds pendeltågsstation där pendeltåg mellan Nynäshamn, Arlanda och Uppsala går. Det är ca 13 minuter in till Stockholm City där du sedan finner övriga pendeltågslinjer och samtliga tunnelbanelinjer. Från Helenelunds station går även flertalet bussar mot bland annat Kista, Sollentuna station och Jakobsberg. Genom Helenelund går buss 528 (Rudbeckskolan) Sollentuna station - Helenelunds station. Färdas du med bil har du bara någon minut ut på både E4 och E18. Dessutom har Sollentuna ett brett cykelnät som gör det enkelt att cykla inom kommunen. Det har planerats en Kistagren av tvärbanan som kommer gå via Bromma flygplats och ha sin ändhållplats vid Helenelunds station. Bygget påbörjades våren 2018 och planeras stå klart år 2023. För mer information om detta projekt, vänligen besök https://www.sll.se/verksamhet/kollektivtrafik/aktuella-projekt/Tvarbanan-Kista-Helenelund/.

Natur och fritid

Här finns Helenelunds IP med flera fotbollsplaner där du kan spela både privat och träna i lag. Med gångavstånd till Edsviken har du närhet till fina promenadstråk längs vattnet.

Barnomsorg och skolor

I området finns Helenelundsskolan med års F-9 samt flertalet förskolor som bland annat Pilens förskola och Inspira Parkstugan, men självklart finns många fler förskolor och skolor i kommunen och dessa kan du läsa mer om här https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.

Affärer och restauranger

I Helenelund finns all tänkbar service för att kunna möta dina vardagliga behov i form av Ica Lunden, Fitness 24seven, Pizza House och fler restauranger. Här finns även massage för den som behöver koppla av efter en lång arbetsdag.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.