Viltstigen 8, 2 tr

Viltstigen 8, 2 tr

Slutpris

1 700 000 kr


Edsberg— Sollentuna

Viltstigen 8, 2 tr


Slutpris
1 700 000 kr

Edsberg— Sollentuna

Insynsfritt läge nära naturen

Kontakta mäklaren för att boka visning! Välkommen till denna ljusa och insynsfria lägenhet som har ett underbart läge intill naturen! Lägenheten har en öppen planlösning med vackert ljusinsläpp och en stor balkong som är möjlig att glasa in. Badrummet är helkaklat och har golvvärme. Du har egen tvättmaskin med föreningen har också en gemensam tvättstuga att nyttja.

Här bor du i Sollentuna kommuns mest utpräglade fritidsområde. Här finns skogar, sjöar och öppen mark, ett spännande och varierande landskap för promenader och upptäcktsfärder. Här finns också elljusspår och spår för vandring, motion och skidåkning. Söder om Rösjön ligger Rösjöns Camping med en stor badplats, servering och minigolfbana. I närheten finns också Väsjön med två badplatser. Här ligger också Väsjöbacken, som är en belyst slalombacke. Vid Edsbergs sportfält finns bollplaner och tennisbanor.

Har du bil finns parkeringsplatser att hyra, både med och utan el (för att ställa sig i kö kontaktar du HSB Norra Stor-Stockholm). Åker du kommunalt tar du bussen som går c:a 300 meter från porten. Restid till Sollentuna centrum är c:a 20 minuter. Restid till Mörby centrum för byte till T-bana är c:a 25 minuter.

Närmaste mataffär finns i Edsbergs centrum, dit är det gångavstånd. Förutom en välsorterad ICA-butik finns där även apotek, bibliotek, blomsterbutik, kemtvätt, vårdcentral och matställen.

Skolor och förskolor finns i närområdet. Närmaste skolor är Rösjöskolan (årskurs F-6) och Edsbergsskolan (årskurs 6-9).

Förutom det fina läget i Sollentuna kommer de närmsta omgivningarna att göra Rösjö Ängar till ett alldeles särskilt bra ställe att bo på. Stor vikt läggs vid att bevara så mycket som möjligt av naturen som finns närmast husen, allt för att skapa en så lugn och harmonisk plats som möjligt.

Välkommen på visning!


Boarea
37.5 kvm
Avgift
2 733 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2021-05-29

Mäklarhuset Sollentuna & Kista

Denna lägenhet på Viltstigen såldes av oss 2021-05-29. Se alla våra försäljningar i Sollentuna samt även på Viltstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.